banner198

Sevda Şireci, Kafalarda soru işaretleri bırakarak istifa etti!

Çankırı Belediyespor Kulübü başkanı Sevda Karaali Şireci, başkanlık görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Sevda Şireci, Kafalarda soru işaretleri bırakarak istifa etti!
banner145

Çankırı Belediyespor Kulübü Başkanı Sevda Karaali Şireci, düzenlediği basın toplantısıyla başkanlık görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Çankırı Atatürk Stadı VİP salonunda düzenlediği basın toplantısında kulüp başkanlığından istifa ettiğini açıklayan Şireci, “neden yada niye? sorularına cevap vermeyeceğim ve soru almayacağım” diyerek kamuoyunun merak ettiği soruları cevaplandırmaktan kaçındı.

Şireci, yeni yönetim göreve gelinceye kadar görevini başında olacağını ve iyi niyetli bir yönetimin gelmesi halinde Anadolu Gösteri Merkezi'nin alacaklarından vazgeçebileceklerini kulübe ellerlinden gelen desteği verebileceklerini de ifade etti. Özellikle gölge bir yönetim gelmesi halinde alacaklarından vazgeçmeyeceklerininde altını çizdi.

Kongre takviminin kamuoyu aracılığıyla duyurulacağını söyleyen Şireci, basın toplantısında bilgi vermekten ziyade, basın mensuplarının taraflı olduğunu ve Çankırı’yı kötü tanıttıkları yönünde ifadeler kullandı.

Basın toplantısına katılan Gazetemiz sahibi Ercan Şeker, basın toplantısı izlenimleri ve görüşme sırasında Sevda Karali Şireci ile karşılıklı yapılan konuşma ve diyalogları kısa süre içerisinde yazacağını belirtti.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER