banner306
banner198

Sevenleriyle buluştu

Dursun Ali Erzincanlı Çankırı da sevenleriyle buluştu.

Sevenleriyle buluştu
banner145

Çankırı Belediyesi Kadın Çalışma Grubunun Kadınlar günü münasebetiyle düzenlediği etkinlikte, Dursun Ali Erzincanlı Çankırı’da sevenleriyle buluştu.

 

Yoğun kar muhalefeti nedeniyle programın geç başlamasına rağmen, şiir dinletisine Çankırılılar büyük ilgi gösterdiler. Spor salonunun tribünleri dahil, salon zeminine konulan sandalyelerde bile boş yer kalmazken, bazı vatandaşlarda programı ayakta izlemek zorunda kaldılar.

 

Dursun Ali Erzincanlı’nın salona girmesiyle büyük bir alkış tufanı koptu. Sahneye çıkan Dursun Ali Erzincanlı şiir dinletisine başlamadan Çankırılılarla  önce selamlaştı ve geç kaldığı için helalleşti. Loş ışık ve fon müzik destekli bir atmosferin oluştuğu sahnede  nat-ı şerif ve peygamber efendimiz Hz.Muhammed (s.a.v)’in beşeri hayatından daha çok hüzünlü hikayelerin oluşturduğu şiir dinletileriyle, Çankırılılar duygu seline kapıldı.

 

Yaklaşık iki saat süren programda, Elli İki Gün Var, Adın Geçer, Hendek, On Bir Kadın ve Kırk Yaşındasın eserlerini seslendiren Dursun Ali Erzincanlı, etkileyici ses tonuyla salonda bulunan bütün seyircileri, Bedirle, Uhud’la, Hendek’le ve peygamber efendimizin doğduğu günden Cenab-ı hakka kavuştuğu güne kadar çektiği sıkıntılar ve sevinçlerle buluşturarak o anları yaşattı.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304