banner198

Sevgili; Dedikodu üretmek yerine kendimizi geliştirmeliyiz!

Bakkallar Odasının yeni Başkan ve Yönetimi Belediye Başkanı İrfan Dinç’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Sevgili; Dedikodu üretmek yerine kendimizi geliştirmeliyiz!
banner145

Bakkallar Odası’nın yeni Başkanı Ebubekir Sevgili ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı İrfan Dinç’e nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Çankırı’da iş alanlarının az olması nedeniyle oturup dedikodu üretildiğinin altını çizen Bakkallar Odası Başkanı Ebubekir Sevgili“Çankırı insanı kendini geliştirmek için çaba gösterseydi bu gün şehrimiz farklı konumlarda olurdu. Hedefimizde eğer Çankırı’nın menfaatleri varsa elbirliği ile bir şeyler yapmak zorundayız. Bakkallar odası olarak şu bilinçteyiz, Çankırı’nın gelişmesi bakkallarında gelişmesidir. Sivil toplum kuruluşları arasında köprü sağlam olursa sadece bakkallar değil, bütün alanlarda büyük gelişmelerin olacağını düşünerek, sizlerinde desteğini bekliyoruz ”dedi.

 

Çankırı’nın kalkınması için bütün kurumların el ele vermesi gerektiğini vurgulayan Belediye Başkanı İrfan Dinç “ Belediye olarak bütün kurumlara destek vermek zorunda olduğumuzu biliyoruz. İmkanlar dahilinde de memleketin hayrına olacak bütün projelere yardımcı olacağız. Uzun zamandır düşündüğüm bir çalışmaya başlayacağız, onu da sizlerin huzurunda açıklıyorum. Üniversitemizdeki bazı hocalarımızla görüştüm, değişik alanlardaki derneklere, odalara ve sivil kuruluşlara kişisel davranış biçimleri ve müşteri memnuniyetiyle alakalı dersler düzenleyeceğiz. Bu çerçeve de başta kendimizi geliştirelim ki; toplumumuz gelişsin. Bu çalışmalarımıza katılarak destek olmanızı istiyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte hep birlikte memleketimiz için güzel projelere imza atarız. Ben yarınlarımızdan umutluyum”  şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER