banner198

Şoförler ve Otomobilciler Pazar günü sandık başında

Çankırı Şoförler ve Otomobilciler odasının yeni başkan ve yönetim kurulunu belirleyecek seçimler Pazar günü yapılıyor.

Şoförler ve Otomobilciler Pazar günü sandık başında
banner145

Çankırı Şoförler ve Otomobilciler odasının yeni başkan ve yönetim kurulunu belirleyecek seçimler Pazar günü yapılıyor.

Çankırı 2010 yılına seçimlerin gölgesinde başladı. Birbiri ardına devam eden meslek odası seçimlerinde ise en önemli yarış Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda yaşanıyor. Otuz dört yıldır bu koltukta oturan başkan Haşim Uyanık’ın tekrar aday olmayacağını açıklamasıyla birlikte hızlanan seçim yarışında iki isim başkanlık için yarışıyor. Çankırı 1. Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Baş ve Çankırı Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Necati Akdoğan pazar günkü seçimlerde 823 delegenin oyunu alabilmek için ter dökecek.

Çankırı Postası bu önemli seçim arifesinde her iki başkan adayını makamında ziyaret ederek, pazar günü yapılacak seçimlerle ilgili görüşlerini aldı.

Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Necati Akdoğan gazetemize yaptığı açıklamada; “ Kırk yıldır bu mesleğin içindeyim. Çıraklıktan yetişme bir kardeşiniz olarak desteğinizi bekliyorum. Bu bir hizmet yarışıdır. Pazar günkü seçimlerin Çankırımıza yakışır bir olgunlukta geçmesini temenni ediyorum “ şeklinde konuştu.

 

 

1 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Ali Baş ise yaptığı açıklamada; “Çocukluğumdan beri baba mesleğim olan taşımacılıkla uğraşmaktayım. Pazar günkü seçimlere odamıza kayıtlı tüm üye arkadaşlarımızı davet ediyor ve desteklerini bekliyorum. Seçimler şimdiden ilimize hayırlı uğurlu olsun” temennisinde bulundu.  

Öte yandan kongrenin sakin bir şekilde geçmesini isteyen Çankırı Şoförler ve Otomobilciler odasınca pazar günü şeçim öncesi çeşitli önlemler alınacağı öğrenildi. Oda yönetimince oy kullanılacak üyeler için hazırlanan kokartların delegelere verileceği ve salona üye ve davetliler dışında kimsenin alınmayacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Çankırı Emniyet güçlerinin de seçimlerin sakin bir atmosferde geçmesi için gerekli tüm tedbirleri sağlayacağı bildirildi.

 17 Ocak Pazar günü 100. Yıl Kültür Merkezi konferans salonunda yapılacak olan Şoförler ve Otomobilciler odası seçimleri saat 11.00’de başlayacak ve oy verme işlemi akşam 17.00 kadar devam edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER