banner198

Soğanlı çayında can pazarı!

Arkadaşlarıyla birlikte Soğanlı çayına rafting yapmaya giden polis memuru Adem Aflaz alabora olan bottan düşerek azgın sularda kayboldu.

Soğanlı çayında can pazarı!
banner145

Arkadaşlarıyla birlikte Soğanlı (Melan) çayına rafting yapmaya giden Bayramören ilçe Emniyet Amirliğinde görevli polis memuru Adem Aflaz (32) alabora olan bottan düşerek azgın sularda kayboldu. Kendisinden hala haber alınamıyor.

Bayramören ilçesine iki kilometre mesafedeki Soğanlı (Melan)  çayına arkadaşlarıyla birlikte rafting yapmaya giden Bayramören Emniyet Amirliğinde görevli polis memuru Adem Aflaz ve arkadaşı Hüseyin Doğan (19) son yağışlarla birlikte akış debisi artan Soğanlı (Melan) çayına botla girdiler.  Henüz birkaç metre dahi gidemeden şiddetli akan suyun etkisiyle alabora olan bottan düşen iki arkadaş soğanlı deresine düştü.

Azgın sularda yaşam mücadelesi vermeye çalışan iki arkadaş tüm mücadelelerine rağmen akan suyun içinde kayboldular. Çaya düşen iki arkadaştan Hüseyin Doğan kendilerini seyreden diğer arkadaşlarınca kurtarılırken polis memuru Adem Aflaz azgın sularda kayboldu.

Arama çalışmalarına mesai arkadaşı polisler, Çankırı Sivil Savunma Arama Kurtarma Ekibi ve vatandaşlarca sürdürülüyor. Evli ve iki çocuk sahibi olan Polis memuru Adem Aflaz’ı arama çalışmaları bölgede gecede devam etti.

Çankırı Postası geçtiğimiz günlerde gündeme getirdiği haberde son yağışlarla birlikte Çankırı sınırlarındaki başta Kızılırmak nehri olmak üzere Devres ve Soğanlı (Melan) çaylarının debisini yükseldiğini belirtmiş ve konuyla ilgili şehir içinden geçen Tatlıçay’ın coşkun akan görüntülerini ekranlara taşımıştı.

Son yaşanan talihsiz olayın ardından bu tür kazaların tekrar yaşanmaması için özellikle İlkbahar mevsiminin yaklaştığı şu günlerde akarsulara girilmemesi ve kenarlarına yaklaşılmaması konusunda vatandaşlarımızı uyarıyoruz!

Konuyla ilgili haberimiz: Eriyen karla birlikte Tatlıçay coştu!

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER