banner198

Şok mağazası Çankırı da açıldı!

Çankırı da sayısı gün geçtikçe çoğalan alış veriş merkezlerine bir yenisi daha eklendi.

Şok mağazası Çankırı da açıldı!
banner145

Çankırı’da sayısı gün geçtikçe çoğalan alış veriş merkezlerine bir yenisi daha eklendi.

Migros A.Ş. bağlı Şok Mağazalar zinciri 1040. şubesini Çankırı’da açtı.

Cuma günü bölge müdürü Erhan Çiçek’in kestiği açılış kurdelesi sonrası, beş personelle hizmet vermeye başlayan mağaza Ahmet Talat Onay bulvarında hizmet veriyor.

Çankırı’da Alışveriş Merkezleri’nin artması beraberinde rekabeti doğuruyor. Müşterilerine cazip fiyatlarla kendisine çekmek isteyen firmalar arasında rekabet had safhada. Bu durumdan vatandaş bir hayli memnun görünüyor.

Bakkallar bu durumdan muzdarip…

Geçtiğimiz günlerde odalarına hayırlı olsun ziyaretine gelen Ak Parti Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu’na alışveriş merkezlerinin nüfusa orantılı olarak artırılmasını ve bu konuda düzenleme yapılamasını isteyen Bakkallar ve Bayiler Odası başkanı Ebubekir Sevgili ,Bizlerin en büyük sıkıntımız peş peşe açılan marketler zincirinin bakkalların nefes almasını zorlaştırıyor olması” demişti. Bu talep üzerine Suat Kınıklıoğlu “Bu konuda fazla yapılabilecek bir şey yok.  Gerçekçi olmak gerekirse, marketleşme Türkiye’de var olan bir trend. Ama bakkallarımızı nasıl destekleyebiliriz bunu araştıralım” şeklinde konuşmuştu.

Çankırı’da beş Alışveriş Merkezi farklı semtlerdeki şubeleri ile birlikte 9 ayrı noktada tüketiciye hizmet veriyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER