banner306
banner198

SON DAKİKA! Çankırıspor teknik direktörünü buldu!

Şirketleşme yolunda her gün mesafe alan Çankırı Belediyespor, bundan böyle Çankırıspor olarak profesyonel futbol liginde mücadele verecek!

SON DAKİKA! Çankırıspor teknik direktörünü buldu!
banner145

Vedat Beki

Özel Haber

 

Şirketleşme yolunda her gün mesafe alan Çankırı Belediyespor, bundan böyle Çankırıspor olarak profesyonel futbol liginde mücadele vermeye hazırlanırken, yeni teknik direktörünü de buldu!

 

Çankırı Belediyespor’un şirketleşme yolundaki çalışmaları her geçen gün hız kazanırken, takımın başında bu sezon teknik direktör olarak Mehmet Fahir Genç görev yapacak.

 

Ankara’da Sevda Karaali Şireci’nin işyerinde dün ve bugün yapılan görüşmeler sonucu Mehmet Fahir Genç ile her konuda anlaşma sağlandı. Konuyla ilgili olarak görüşlerini aldığımız Sevda Karaali Şireci “Yapmamız gereken çok işimiz var! Hem zaman kısıtlı hem de programımız yüklü! Öncelikli olarak takımı emanet edeceğimiz ismi tespit ettik. Bugüne kadar teknik direktörlük kariyeri açısından hayli başarılı bir isim olan Mehmet Fahir Genç ile her konuda anlaştık. Hocamız yarın takımın başında ilk antrenmana çıkacak.” dedi.

 

Sevda Karaali Şireci kulübün ismiyle ilgili olarak da, “Çankırı Belediyespor’un futbol şubesi şirketleşiyor. Bu çalışma tamamlandığında futbol kulübünün adı Çankırıspor olacak! Bundan böyle Çankırıspor olarak dilimizi de alıştırmalıyız” dedi.

 

PERŞEMBE GÜNÜ SAHAYA İNİYORUZ!

Takımın yeni teknik direktörü Mehmet Fahir Genç de “Çankırıspor’un yeni yapılanması içerisinde yer almaktan ve şahsıma gösterilen güvenden dolayı teşekkür ediyorum. Eldeki mevcut kadro ile perşembe günü sahaya inerek topbaşı yapacağız. Klasman 2’de yer alan bir takımda belli bir standardın olduğu aşikardır. Futbol dünyası içerisinde benzer kulüplerde yaşanan sıkıntılardan Çankırıspor’u soyutlamak mümkün değil. Kulübün şirketleşmesi ile birlikte yeni bir heyecanın geleceğini düşünüyorum. Kişisel olarak olumsuzlukları ve yılgınlıkları pek fazla dile getirmem. Olumsuzluklara da mazeret arama gibi bir huyum yoktur. Futbol rekabet ortamını gerektirir. Ben yöneticilerin futbolcularla yapacağı görüşmeler sonrası bizimle beraber olan oyuncuları görerek takıma ihtiyaç duyulacak oyuncuları tespit edeceğim. Gerçekten yoğun bir gündem içerisindeyiz. 29 Temmuza kadar takımı oluşturarak kampa girme programımızı aksatmayacağımızı düşünüyorum. Güzel bir başlangıç ve başarılı sonuçlar alan bir takım yaratacağımızı şimdiden söyleyebilirim. Her iki taraf için de hayırlı olsun.” dedi.

 

FUTBOLCULARLA BİR ARAYA GELİNDİ!

Öte yandan bugün Ankara’da geçen sezon takım için ter akıtan 10 futbolcu ile önce toplu bir görüşme yapıldı. Yapılan görüşmede Sevda Karaali Şireci futbolculara yeni oluşumla ilgili bilgiler verdi ve daha sonra her futbolcu ile teker teker özel görüşme gerçekleştirildi.

 

Edindiğimiz bilgilere göre futbolcuların bugüne kadar alacakları ile ilgili yeni bir ödeme planı sunulacak. Onun dışında yeni sezon ile ilgili olarak yapılacak yeni anlaşmanın şartları karşılıklı olarak belirlenecek.

 

Mehmet Fahir Genç kimdir?

Takımın yeni teknik direktörü Genç, 1955 Ankara doğumlu. Gazi Üniversitesi Yönetim Bilimleri Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu. 20 yıl futbol oynadıktan sonra 1991'den bu yana teknik direktörlük yapıyor. Çalıştırdığı takımlar Çubukspor, Emniyetspor, Seydişehir, Trabzonspor'dan Özkan Sümer ile birlikte çalışma, 1998 yılında Genç Milli Takım çalıştırıcılığı. Karspor, Akçaaabat Sebat Spor, Ampute Milli takım çalıştırıcılığı ve son olarak Mustafa Kemalpaşa sporda görev yaptı.

 

Fotoğraf 1: Sevda Karaali Şireci, takımın yeni teknik direktörü Mehmet Fahir Genç ile birlikte.

Fotoğraf 2: Vedat Beki, teknik direktör M. Fahir Genç ile birlikte.

Fotoğraf 3: Sevda Karaali Şireci, bugün gerçekleştirdiği toplantıya katılan futbolcular ile birlikte.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304