banner198

SP İL TEŞKİLATI SEÇİMLER İÇİN SEFERBER OLDU

Saadet Partisi, Çankırı il Teşkilatı, Aday Adayları Teamül yoklaması ve İl Divanı için bir toplantı yaptı.

SP İL TEŞKİLATI SEÇİMLER İÇİN SEFERBER OLDU
banner145

Saadet Partisi,  Çankırı il Teşkilatı, Aday Adayları Teamül yoklaması ve İl Divanı için Sim Prestij Otel’de bir toplantı yaptı.

 

Temayül yoklamasına,  Merhum Prf. Dr. Necmettin Erbakan’ın özel kalem müdürü, Genel Merkez GİK üyesi Mehmet Kahraman, İl sorumlusu Mustafa Çulha,  İl Müfettişi Ahmet N. Gerçek, Gençlik ve Hanım Kolları,  İlçe Başkanları,  İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Milletvekili aday adayları katıldı.

 

İlk sözü alan İl başkanı Ömer Uzun,  12 Haziran 2011 seçimlerinin Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu ifade ederek, seçimler için seferberlik ilan ediyoruz. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozmak için Milli Görüşü iktidara taşımanın şart olduğunu ifade etti.  Allah’a şükrediyor ve hamdediyorum ki şuradaki samimi toplulukla,  değil Çankırı’yı Türkiye’yi fethederiz” diyerek katılımın canlı,  heyecanlı olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

İl Başkanı Ömer Uzun daha sonra “Temayül sonuçları GiK üyesi Mehmet Kahraman’a teslim edilecek.  Genel Merkezimiz de iki adayımızı belirleyecek ve bizde belirlenen iki adayı siz basınımızla paylaşacağız. Tekrar bütün katılımcılara, aday adaylarımıza, dava kardeşlerime, kıymetli basınımıza gönül dolusu sevgi ve saygılar sunuyorum” diyerek sözlerine son verdi.

 

Saadet Partisi Aday Adaylarının dokuzunun da salonda hazır olması dikkat çekti. Aday adaylarının hepsi de ortak duygu ve söylem olarak; “Kim seçilirse seçilsin, çalışmalarımız aşkla, şevkle ve heyecanla  devam edecektir, söz veriyoruz.” dediler.

 

Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Kahraman’ın yaptığı Merhum Erbakan’ın 25 yıllık özel kalem müdürlüğünden kesitler ve sinevizyon gösterisi salonda duygulu anların yaşanmasına sebep oldu.

 

Temayül yoklamasında duygulu bir konuşma yapan GiK üyesi Mehmet Kahraman, “ Erbakan Hocamızın vefatından dolayı çok müteessirim. Ailemden daha çok Merhum Erbakan hocamla beraber olmamdan dolayı şu anda konuşmakta zorluk çekiyorum.  Dün Eskişehir’de idim.  Bugün de sizlerle beraber olmaktan çok mutluyum. Bugün 81 ilimizde temayül yoklamalarını tamamlamış olacağız. Zor bir dönemdeyiz.  Türkiye’de ve dünyada önemli ve tehlikeli gelişmeler olmaktadır.  Bankalarımız ve birçok stratejik tesislerimiz yabancılara peşkeş çekilmektedir.  Örnek olarak söyleyecek olursak, Yunanistan zorla ülkemize giremedi ama Türkiye’de banka satın aldı. Fakirleşen insanımızın elindeki varına yoğuna ipotek koyarak arazi, mal mülk sahibi olmakta, çiftçimiz, esnafımız, halkımız perişan edilmektedir.   Ortadoğuda çok acı şeyler olmakta, iktidarımız da bu ateş çemberinde mazlum insanların yanında yer alacağına,  egemen güçlerin yanında yer almaktadır.  Bütün bu olanlar karşısında sessiz kalamayız. Milli Görüşü iktidara taşımak mecburiyetindeyiz. Çünkü tek çare Milli Görüşün iktidara gelmesidir.“   dedi.

 

Saade Partisi Aday adayları şu isimlerden oluşmaktadır:

 

MİLLET VEKİLLİĞİ ADAY ADAYLARIMIZ

1-    Mehmet ÜNVER                     ECZACI

2-    Mustafa SEZER                       İŞLETMECİ

3-    Süleyman CANBAZ               AKARYAKITCI 

4-    Selehattin ÇULHA                 SANAYİCİ

5-    Ahmet Nazif GERÇEK            İŞ ADAMI

6-    Faruk KARATATAR                İLAHİYATÇI

7-    Vehbi AYDOĞAN                   TEKSTİLCİ

8-    Murat BABAYUSUF               TEKSTİLCİ

9-    Sait YILMAZ                            İŞ ADAMI

           10-Ahmet SARUHAN                  ESKİ BELEDİYE BŞK.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER