banner198

Suat Kınıklıoğlu ilçeleri ziyaret etti!

AK Parti Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu, 16 Nisan Cuma günü bazı ilçelerde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Suat Kınıklıoğlu ilçeleri ziyaret etti!
banner145

16 Nisan Cuma günü bazı ilçelerde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen AK Parti Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu iddialı konuştu.Kınıklıoğlu,"Çankırı'da işsizlik sorunu tamamen ortadan kalkacaktır.” dedi.

 

 AK Parti Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu, beraberindekilerle birlikte Çerkeş, Atkaracalar ve Kurşunlu ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi.

 

İlk olarak, Çerkeş’te yeni göreve seçilen yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Kınıklıoğlu, yaklaşık sekiz yıl sürdürdüğü ilçe başkanlığı görevini devreden Ersan Eren’e şimdiye kadar gerçekleştirdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken mevcut ilçe başkanı Cemalettin Özkaya ve yeni ilçe yönetimine de hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

Partililerle gerçekleştirdiği toplantıda Çerkeş’in sorunları ile alakalı  görüş alış verişinde bulunan Kınıklıoğlu, Çerkeş esnafını tek tek dolaşarak sorunlarını yerinde dinledi.

 

Esnaf ziyaretinin ardından E-80 karayolunda incelemelerde bulunan Kınıklıoğlu, Atkaracalar ve Kurşunlu AK Parti ilçe yönetimlerini ziyaret ederek, göreve yeni başlayan Atkaracalar ilçe başkanı Veysel Yartaşı ve yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

Kınıklıoğulu iddialı konuştu!

Yıldızlar Holding tarafından Kurşunlu’da yapımı devam eden seramik fabrikasında incelemelerde bulunan Kınıklıoğlu, Teşvik Yasası kapsamında 4. kategoride yer alan Çankırı Organize Sanayi bölgelerinde yatırımcı oranının önemli miktarda artış gösterdiğine ifade etti.

 

Kınıklıoğlu,Çankırı için büyük öneme sahip yatırımlardan biri olan Yıldızlar Holding’de şu anda 300 hemşerimiz çalışmakta olup, Holding’in yıl sonu itibariyle faaliyete geçmesi ile 1500 hemşerimiz iş sahibi olacaktır. Teşvik Kanunu ve bu kapsamda yapılan çalışmalar sonucunda önümüzdeki yıllarda inşallah Çankırımızda işsizlik sorunu tamamen ortadan kalkacaktır.” dedi.

 

Kınıklıoğlu, temaslarının ardından akşam saatlerinde Ankara’ya döndü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER