banner306
banner198

SUAT KINIKLIOĞLUNA EVLENEMEME TEPKİSİ

AK Parti Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu hafta sonunu babocağında geçirdi

SUAT KINIKLIOĞLUNA EVLENEMEME TEPKİSİ
banner145

AK Parti Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu hafta sonunu babocağında geçirdi.

Mart köyü ziyaretinde, bir köylünün evlenememekten hükümetin yaptığı bir uygulamayı sorumlu tutması ise güne damgasını vurdu.

Hafta sonunu babocağında geçiren Suat Kınıklıoğlu Şabanözü Mart Köyü, Eldivan ve Orta ilçelerini gezdi, hemşerilerinin yakın ilgisi ile karşılaştı.

Mart Köyü’nde Köy muhtarı ve ihtiyar heyeti tarafından karşılanan Kınıklıoğlu, hemşerileri ile eski ve yeni dönem karşılaştırması ve geleceğe dair beklentiler hakkında konuştu.

Ziyarette güldüren diyaloglarda yaşandı. Yakup adlı bir köylü evlenememenin sebebi olarak hükümeti sorumlu tuttu. Kınıklıoğlu’na serzenişte bulunan yaşlı vatandaş, Hükümetin 65 yaşını doldurmuş ve sosyal güvencesi olmayan herkese maaş bağladığını, yiyeceğini ve yakacağını verdiğini, böylece dul bayanların kimse ile evlenmediklerini iletti. Vekil ve köylü arasında yaşanan evlenememe tepkisi çevrede bulunanların gülüşmesine sebep oldu.

Mart köyü ziyaretinin ardından Eldivan ilçesine geçen Kınıklıoğlu, Eldivan AK Parti İlçe Başkanı Latif  Ak,  AK Parti Belediye Başkanı Hüseyin Kantaş ve İl Genel Meclisi üyesi Faruk Dilsiz tarafında karşılandı.

Belediye Başkanı ile makamında bir araya gelen Kınıklıoğlu Futbol sahası, yapımı devam eden Kapalı Spor Salonu, Kum ocağı ve Doğal Arıtma tesislerinin inşası gibi ilçedeki gelişmeler hakkında bilgi aldı ve incelemelerde bulundu. Kınıklıoğlu, Eldivan Belediye Başkanına başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, hemşerilerine de başkanlarını desteklemeleri konusunda telkinde bulundu.

Temaslarına Orta İlçesinde devam eden Kınıklıoğlu, Orta İlçe Başkanı Halil Akpunar  tarafından karşılandı. Uzun yıllar Almanya’da  çalıştıktan sonra Orta ilçesine dönen ve bir süredir rahatsız olan Mehmet Canbaz’ın cenaze namazına katılan Kınıklıoğlu, ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Ardından ilçe yönetimi ile bir araya gelen Kınıklıoğlu ilçenin sorunları, son dönemde meydana gelen gelişmeler ve beklentiler konusunda bilgi aldı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304