banner198

Tahsin Tekine destek yağıyor...

Bayramören yamaç paraşütü etkinliklerine destek çığ gibi büyüyor. Çerkeş ve Kurşunlu belediye başkanlarından Tahsin Tekine açık destek.

Tahsin Tekine destek yağıyor...
banner145

12-16 Ağustos 2009 tarihleri arasında Bayramören'de gerçekleştirilecek Dünya Yamaç Paraşüt Şampiyonası ön ayağı ile Türkiye Yamaç Paraşüt Şampiyonası ikinci ayağı organizasyonun organizatörü Tahsin Tekin'e Çankırılıların sevgisi ve desteği her geçen gün büyüyor.

Son olarak İstanbul'da ÇANFED (Çankırı Dernekler Federasyonu)'in düzenlediği geceye katılan Tahsin Tekin, davetliler arasında adeta sevgi yumağı oldu. Gece boyunca yapılacak organizasyonla ilgili olarak kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Tahsin Tekin, gecenin konukları arasında bulunan Çerkeş Belediye Başkanı Şükrü Tarhan ve Kurşunlu Belediye Başkanı İbrahim Doğu'dan da tam destek aldı.

Her iki başkanla da uzun süre görüşen Tahsin Tekin “Sayın Başkanların organizasyona ve projeye vermiş oldukları destek beni fazlasıyla mutlu etti. Çankırılılarla birlikte olduğum bu gece bana gösterdi ki, Bayramören için ortaya koyduğumuz yamaç paraşütü oldukça büyük bir sinerji yaratmış. Çankırılı bunun hem Bayramören hem de Çankırı için ne denli önemli olduğunu ve Çankırı'ya hangi oranda katkı sağlayacağını çok iyi görmüş. Yaşadığım sevinç bunu açık ve net olarak görmüş olmama dayanmakta. Başka bir gerçek ise Çankırılı Ağustos ayında gerçekleştireceğimiz organizasyonu tahminlerimin üzerinde sahipleniyor. Çok mutlu ve sevinçliyim. Gerçekten bu gecede yaşadıklarım bana çok büyük bir moral oldu. Herkese teşekkür ederim.” dedi.

Tahsin Tekin ile ilk kez birlikte olan Çerkeş Belediye Başkanı Şükrü Tarhan da düşüncelerini şöyle ifade etti:

“Bölgemiz ve Çankırı için çok büyük katkılar ve gelişim sağlayacağını düşündüğüm Bayramören'de gerçekleştirilecek bu etkinlik için Çerkeş Belediyesi ve şahsen Şükrü Tarhan olarak Tahsin Tekin beye hak ettiği desteği vermek istiyorum. Böylesi bir proje hem bölgemizin hem de Çankırı'nın tanıtımı için tarihi bir fırsattır. Yıllardır tanıtım açısından yaşadığımız eksikliği bu yıl ve bundan sonraki zaman sürecinde gerçekleştirilecek organizasyonlarla çok büyük ölçüde telafi etmemiz mümkündür. İlk kez yan yana geldiğim ve yapılacak organizasyonla ilgili olarak geniş bilgi aldığım bu projeye gerek Çankırı içerisinde gerekse Çankırı dışında yaşayan her Çankırılının katkı sağlayacağını ve destekleyeceğini düşünüyorum. Nitekim gördüğüm tablo da bu doğrultuda. Bizler önümüze çıkan bu tarihi fırsatı iyi değerlendirmek zorundayız. Ve bunu da Çankırılı olarak değerlendirmek için üzerimize ne düşüyorsa yerine getireceğiz. Bundan kimsenin endişesi ve şüphesi olmasın.”

Böyle bir projeyi desteklememek
bölgeye yapılacak en büyük kötülüktür!

Geceye katılan ve Tahsin Tekin'le beraber olan Kurşunlu Belediye Başkanı İbrahim Doğu konuyla ilgili olarak gazetemize şunları söyledi:

“Projenin kesinleşmesinden sonra ilk bilgilere sahip olan birkaç kişiden biriyim. Ancak bugüne kadar Tahsin Tekin beyle yan yana gelmemiz mümkün olmadı. Konuyla ilgili olarak yaptığım ve bana iletilen her bilgiden sonra Kurşunlu Belediyesi ve şahsım olarak yapabileceğimiz her türlü desteği vermeye hazır olduğumu belirtmiştim. Bu akşam burada Tahsin Tekin beyle birlikte olduğumuz şu dakikalarda yine aynı sözü söylüyorum. Yamaç Paraşütü ile ilgili Bayramören'de gerçekleştirilecek her türlü organizasyon ve sonrası günler için bu desteği vermeye hazırım. Bayramören'in coğrafi yapısından kaynaklanan böyle bir avantajı bizler bölgede yaşayanlar olarak çok iyi değerlendirmemiz lazım. Bayramören'in tanınması, bilinmesi, tercih edilmesi bölgenin de bir o kadar iyi bilinmesine ve farklı değerlerin daha kısa zamanda tanıtılmasına vesile olacaktır. Karşımıza çıkan bu şansı bölge insanı ve Çankırı olarak lehimize çevirme ihtiyacımızın çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Çankırılı hemşerilerimin de böyle düşündüğünü görüyorum. Bizler sadece bu organizasyonu değil, daha sonra gerçeklleştirilecek organizasyonları da Çankırılı'ya yakışır bir biçimde gerçekleştirir ve gerek ülke insanına, gerekse dünya insanına bölgemizi en iyi şekilde lanse ederiz. Benim bu konuda hiçbir endişem yok! Hiç kimse telaş yapmasın! Bunun yanında hiç kimse de bu organizasyonu başka yönlere taşıma gayretinde bulunmasın!”

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER