banner198

Tam Kadro Başarı

Cumhuriyet İlköğretim okulu ; 3 birincilik ve 1 ikincilik elde ederek başarıya imza attı.

Tam Kadro Başarı
banner145

Çankırı'da düzenlenen "Masa Tenisi" yarışmalarında Merkez Cumhuriyet İlköğretim okulu takım halinde; 3 birincilik ve 1 ikincilik elde ederek başarıya imza attı.

 

14 – 15 Mart 2011 tarihlerinde Hasan Fehmi Gökşen Kapalı Spor Salonunda il içi Masa Tenisi Turnuvaları yapıldı.

 

Cumhuriyet İlköğretim OkuluYarışmalara ; Küçük Erkekler, Küçük Kızlar, Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar kategorilerinde olmak üzere toplam 4 takım halinde katıldı.

 

Çankırı Masa Tenisi Turnuvalarına il merkezinden ve ilçelerden gelen çok sayıda okulun yarışmalarda Cumhuriyet İlköğretim Okulu önce gruplardan çıkmayı başardı.

 

Daha sonra Yıldız Kızlar Kategorisinde final karşılaşmasında TOBB İlköğretim Okulu'nu yenerek 1.'lik kupasını kazandılar.

 

Cumhuriyet İlköğretim Okulu Küçük Kızlar Kategorisinde final karşılaşmasında Merkez İlker Tuncay İlköğretim Okulu'nu yenerek 1.'lik kupasını kazandılar. Yine Yıldız Erkekler Kategorisinde final karşılaşmasında Merkez İlker Tuncay İlköğretim Okulu'nu yenerek 1.'lik kupasını kazandılar.

Son olarak Küçük Erkekler Kategorisinde ise finalde Merkez İlker Tuncay İlköğretim Okulu'na yenilerek 2.'lik kupasını alarak Masa tenisi yarışmalarında 1.liklere ambargo koyarak büyük bir başarıya imza attı.

    

Bu başarılı takımların çalıştırıcısı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Türkçe Öğretmeni Ali Cemalettin Gür yapılan yarışmalarla ilgili olarak şunları söyledi. "Okulumuzun elde ettiği bu başarı istikrarlı ve planlı çalışmanın bir ürünüdür. Yapılan yarışmalarda güçlü takımlarla yarışmış olmamıza rağmen elde edilen 3 birincilik ve 1 ikincilik bizleri sevindirmiştir. Artık müsabakalarda göstermiş olduğumuz bu performans kimseyi şaşırtmamaktadır. Özellikle Yıldız Kızlar, Küçük Kızlar ve Yıldız Erkekler kategorilerinde kazanmış olduğumuz 1.’lik kupaları, ilimiz Çankırı’yı İllerarası yarışmalarda temsil edeceğimizden dolayı bizlere ayrı bir mutluluk vermiştir.

Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun gelenek haline gelmiş kupa kazanma başarısı ileriki yıllarda da devam edecektir. Bu konuda hiç şüphemiz yoktur ve inancımız tamdır." dedi.

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER