banner198

Taraf Gazetesi Çankırı’da basılacak!

Yayımladığı darbe planları ve gündemden düşmeyen haberleriyle kamuoyunda adı sıklıkla konuşulan Taraf Gazetesi Çankırı’da basılacak.

Taraf Gazetesi Çankırı’da basılacak!
banner145

Yayımladığı darbe günlükleri ve gündemden düşmeyen haberleriyle kamuoyunda adı sıklıkla anılan Taraf Gazetesi Çankırı’da gazete baskı tesisi kuruyor.

Korgun Organize Sanayi Bölgesinde arazi satın alan Alkım Gazetecilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Nisan ayında gazeteci Ahmet Altan ve Yasemin Çongar’ında katılacağı törende baskı  tesisin temelini atacak. Kurulacak baskı tesisinde İç Anadolu  Karadeniz ve Akdeniz bölgesi gazetelerinin baskı ve dağıtımı yapılacak. Çankırı’nın merkezi bir noktada bulunması nedeniyle tesisi Çankırı’da kurmaya karar veren gazete yönetimi, ileride tüm ülke genelindeki gazete baskısını bu tesiste basmayı düşündüklerini söyledi.

Korgun OSB Anadolu’nun İkitellisi olabilir!

Çankırı’nın 4. bölge teşvik kapsamında yer alması ve yatırımcıya sunulan kolaylıklarla cazibeli hale gelen Çankırı  gerek Samsun gerekse Batı Karadeniz’in Ankara’ya açılan kapısı durumunda önemli bir konumda yer alıyor.

Bu avantajlar baskı tesisini Korgun OSB’de kurmaya karar veren Taraf gazetesinin gelmesiyle birlikte yapılacak tanıtım ve davetlerle diğer gazete tesislerini de bu bölgeye yönlendirmeleri sağlanabilir. Kim bilir belki gelecekte ilimiz medya devlerinin merkezi haline gelen İstanbul İkitelli bölgesi gibi Anadolu’nun İkitellisi konumuna yükselebilir.   

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER