banner198

Taraftarın Muzosu mavi-beyaz renklerden koptu!

Çankırı Belediyesporun başarılı futbolcusu ve geçen yılın gol kralı Muzaffer Akdoğan İstanbul-Eyüpspor ile anlaşarak takımdan ayrıldı!

Taraftarın Muzosu mavi-beyaz renklerden koptu!
banner145

Çankırı Belediyesporun golcü futbolcusu ve geçen yılın attığı 26 golle gol kralı olan Muzaffer (Muzo) artık Eyüpspor forması ile rakip fileleri havalandıracak!

 

Geçen yılın gol kralı, Çankırı Belediyespor’un iki sezondur kazandığı başarılarda büyük payı olan golcü futbolcu Muzaffer Akdoğan (Muzo) kulübün yaşadığı karmaşa nedeniyle İstanbul-Eyüpspor’a transfer oldu.

 

31 Mayıs 2009 tarihi itibariyle sözleşmesi sona eren futbolcular arasında olan Muzaffer Akdoğan, BankAsya ligine yükselme hedefinde olan Eyüpspor’la anlaşarak futbol hayatına İstanbul'da devam etme kararı aldı. Muzaffer’in bu transferden yıllık 200 bin TL alacağı öğrenildi.

 

Muzaffer Akdoğan kimdir?

Futbola Çankırı Belediyespor alt yapısında başlayan Muzaffer, 2000 yılında Ankaragücü takımında profesyonel futbolcu oldu. Sırasıyla Ankara Demir Spor, Gümüşhane Spor, İnegöl Spor, Kırşehir Spor, Aksaray Spor ve Yalova Sporda oynadı. 2007-2008 sezonunda Çankırı Belediye Spora geldi. İki sezondur Çankırı Belediye Sporda başarılı bir futbol dönemi geçiren Muzaffer Akdoğan (Muzo), evli ve Hasan Ege adında bir çocuğu bulunuyor.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER