banner198

Tartışmalı kitap Çankırı’da en çok satanlardan

“Haliçte Yaşayan Simonlar” kitabıyla Türkiye gündeminin sarsan Hanefi Avcının kitabına Kevser kitapevinde rastladık

Tartışmalı kitap Çankırı’da en çok satanlardan
banner145

“Haliçte Yaşayan Simonlar” kitabıyla Türkiye gündeminin en çok konuştuğu kişilerin başında eski Eskişehir Emniyet Müdür Hanefi Avcı geliyor. Yazdığı kitap sonrası bir anda yok satan kitap bakın Çankırı'da nasıl bir ilgiyle karşılanıyor.

Çankırı okuyucusunun kitaba gösterdiği ilginin nasıl olduğunu sorduğumuz Kevser Kitabevi sahibi Salih Çağlar, bir hafta içerisinde en çok sattıkları kitabın Hanefi Avcı’nın yazdığı “Haliçte Yaşayan Simonlar” olduğunu ve 25 TL etiket fiyatıyla satılmasına rağmen taleplere cevap vermekte zorlandıklarını söyledi. Kitabın dağıtımıyla ilgili süreçte sorunlar yaşandığını söyleyen Çağlar, bize yayın evinden talep ettiğimiz kitap sayısının yarısı kadar kitap gönderildi. Sekiz ayrı matbaanın kitabı aynı anda basmasına rağmen kitap yok satıyor” diye konuştu.

Çankırı’da bu zaman kadar en çok rağbet görülen kitabın hangisi olduğunu sorduğumuz Çağlar, “Haliçte Yaşayan Simonlar” için şimdilik bir yargıya varmam mümkün değil ama daha önce “Metal Fırtına” adlı kitaptan sadece bizim kitapevimiz 700 adet satmıştı diye konuştu.

Öte yandan Hanefi Avcı'nın ses getiren 'Haliç'te Yaşayan Simonlar' kitabının korsan baskıları da şimdiden piyasaya düşmüş durumda. Bir internet sitesi de kitabı PDF formatında internette yayınlanmaya başladı. Sitede, kitabın 'araştırmacılara ulaştırılması' amaç edildiği ve kitabın fahiş fiyata satıldığı bilgileri yer alıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER