banner198

Tatlıçay Akşamları Işıl Işıl!

Tatlıçay boyuna yerleştirilen aydınlatma sistemlerinin devreye girmesiyle birlikte şehrin görüntüsünde gözle görülür bir değişim yaşanıyor!

Tatlıçay Akşamları Işıl Işıl!
banner145

Belediye tarafından geçtiğimiz yıl çalışmalarına başlanan Tatlıçay düzenleme projesinde çalışmalar devam ederken, çay boyuna yerleştirilen aydınlatma sistemlerinin devreye girmesiyle Tatlıçay, özellikle bu günlerde akşamları bambaşka bir güzelliğe bürünmekte.

 

Çankırı’yı ortadan ikiye bölen Tatlıçay güzergahında Karataş Kavşağı ile Atapark arasındaki yaklaşık 2 kilometrelik alanda devam eden çalışmaların kent estetiğine önemli bir katkı sağlamaya başladığını belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç “Planladığımız çalışma takvimi güzergahtaki belediyemiz kiracılarının konuyu hukuki boyuta taşımaları nedeniyle gecikmeye uğramıştır. Sürecin tamamlanmasının ardından çalışmalar hızla tamamlanacak ve daha önce vaat ettiğimiz gibi Çankırılı vatandaşlarımız çok özel bir gezinti alanına kavuşacaklar” diye konuştu.

 

Başkan Dinç, güzergahtaki aydınlatma sistemlerinin birkaç gün önce yanması ile çay boyunda gezinti yapmanın çok daha keyifli hale geldiğini belirterek “Tatlıçay’ımız geceleri artık çok daha güzel bir görünüme kavuştu. Projemiz bütün olarak tamamlandığında hem gezinti hem de dinlenme alanları ile insanlarımızın nefes alacağı bir duruma gelecektir” dedi.

 

Konuyla ilgili diğer haberler!

Tatlıçay hala karanlıklar içinde!

 Tatlıçay Akşamları Işıl Işıl!

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER