banner198

Tatlıçay hala karanlıklar içinde!

Çankırı Belediyesi tarafından gönderilen basın bülteninde Tatlıçay çevresindeki ışıklandırmanın çalıştığı yönünde duyuruya yer verilmişti!

Tatlıçay hala karanlıklar içinde!
banner145

Çankırı Belediyesi Basın Müdürlüğünce tarafımıza dün gönderilen basın bültenini yazı işlerimizde masaya yatırdık. Belediyenin büyük bütçeler harcayarak adım adım hayata geçirdiği Tatlıçay Projesinin ilerleyişinin Çankırı için büyük önem arz ettiğini ve bu gelişmelerden okuyucunun haberdar olması gerektiğini düşünerek haberin yayımlanabilir olduğuna karar verdik ve sayfalarımıza taşıdık.

 

Bültende; Tatlıçay çevresindeki aydınlatmaların artık işler hale dönüştüğü haberi veriliyor ve Başkan İrfan Dinç'in yapmış olduğu değerlendirme ile güzergâhtaki aydınlatma sistemlerinin birkaç gün önce yanması ile çay boyunda gezinti yapmanın çok daha keyifli hale geldiği bilgisi veriliyordu.

 

Gerçek durum hiç de öyle deği!

Biz de basın bülteninde bahsedilen Tatlıçay çevresinde keyifle gezinti yapmak ve ışıklandırılmış Tatlıçayı bir de kendi objektifimizden okuyucularımıza yansıtmak istedik ama, o da nesi! Karşımızda ışıl ışıl bir manzara beklerken Tatlıçay eskisi gibi karanlıklar içinde. Işıklar belki çayın bu bölümünde yanmıyordur diyerek çayın etrafını baştan başa turladığımızda tek bir lambanın dahi yanmadığına şahitlik ettik.

 

Oysa saatler önce yaptığımız haber hala manşette birinci haber olarak duruyordu. Biz insanlara “Tatlıçay Akşamları Işıl Işıl!” başlığıyla haberi duyurmuş ve Tatlıçay etrafından ışıltılı bir tur yapmak isteyen okuyucularımızı istemeyerek oe olsa yanıltmıştık.

 

Şimdi bu yanlışlığı kim nasıl izah edecek?

Yaşanılan bu son olay gösterdi ki; işler tamamen bitmeden, tam sonuç alınmadan apar topar yapılan duyurular hem Belediye Başkanı İrfan Dinç'i hem de vatandaşı zor durumda bırakıyor. Dolayısı ile bizleri de!

 

Konuyla ilgili diğer haber!

Tatlıçay Akşamları Işıl Işıl!

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER