banner306
banner198

Tekvandoculardan 6 madalya!

Tekvandocular, Batı Karadeniz ligi 6, etap maçlarından 3ü altın olmak üzere toplam 6 madalya ile Çankırı ya döndü.

Tekvandoculardan 6 madalya!
banner145

Bolu ‘nun Gerede ilçesinde 5–6 Aralıkta düzenlenen Batı Karadeniz ligi 6. etap maçlarında Çankırı Belediyespor kulübü Taekwondo takımı, 7 Sporcu ile katıldığı müsabakalardan 3 Altın, 2 Gümüş ve 1 Bronz madalya ile döndü.

Sezonunun son turnuvasına 5 ilden 19 kulüp ve 220 sporcu katıldı.  Oldukça çekişmeli geçen müsabakalarda,  ilimiz adına yarışıp dereceye giren sporculardan Gülşah Kaymaz, Tuğçe Çemek, Elif Babas 1. olarak Altın madalya, Merve Çakır, Dilşat Fatma Şahin 2. olarak Gümüş madalya ve Cihat Yılmaz 3. olarak bronz madalya kazandılar.

İlimiz sporcularının çok kaliteli maçlar çıkardığını belirten Belediye Taekwondo Antrenörü ve Batı Karadeniz ligi Yönetim Kurulu üyesi Ayhan Arslan “ Bu lig’deki amacımız, 2010’da daha da düzenli, önceden planlanmış ve illere yayılan bir programla bölgenin, Türk taekwondosunda hak ettiği yeri alabilecek düzeye ulaştırmaktır. Ligimizin dışındaki takımları organizasyonumuzun içersine davet ederek, sporcularımızın yarışmalardaki kalitesini yükseltebiliriz. Bu fikrin Türkiye şampiyonalarına hazırlık açısından İç Anadolu bölgesindeki takımlara çok büyük katkısı sağlayacaktır. “dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304