banner198

Temiz Kramponlar Çankırsporun Açılış Törenini Vurdu

Futbolda şike skandalı Çankırısporun tesis açılış törenini vurdu.

Temiz Kramponlar Çankırsporun Açılış Törenini Vurdu
banner145

“Temiz Kramponlar”,operasyonu, Çankırıspor’un yeni tesis açılış törenini vurdu.

Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali’nin Facebook duvarında paylaştığı ve Azizi Yıldırım’ın katılımıyla yapılacağını duyurduğu bitmek üzere olan Tesis Açılışı, “Temiz Kramponlar” operasyonuna takıldı.

Çankırıspor’un 24 Temmuz tarihinde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, çok sayıda Süper Lig Başkanı ve göreve yeni seçilen Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla açmayı planladığı tesis açılışı, Türk futbol tarihinde bir milat olarak nitelendirilen “Temiz Kramponlar” operasyonuna takıldı.

Facebook’ta ki kişisel sayfasında ‘Aziz Başkanı ziyaret ettik’ başlığını kullanarak takipçilerini bilgilendiren Sevda Karaali,”Finansını 18de18 üyelerinin sağladığı bitmek üzere olan tesisin açılış programını belirledik.24 TEMMUZ 2011 günü Aziz Başkan ve pek çok Süper lig başkanının, yeni futbol federasyonu yönetimininde katılacağı "TESİS AÇILIŞI" yapılacaktır” diyerek duyurmuştu.

Türk Futbol tarihini en kapsamlı Futbol’da şike skandalı sonrası Çankırıspor’un Tesis Açılış tarihinin ertelenip ertelenmeyeceği konusunda ise Sevda Karaali ve kulüp tarafından herhangi bir açıklamada bulunulmadı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER