banner306
banner198

THK ve Federasyon yetkilileri Bayramörene geliyor...

12-16 Ağustos 2009 tarihlerinde gerçekleştirilecek organizasyonlara THK Başkanı ve Hava Sporları Federasyonu Başkanı da geliyor...

THK ve Federasyon yetkilileri Bayramörene geliyor...
banner145

Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Yusuf Güngör ile Türkiye Hava Sporları Federasyonu Başkanı Nihat Ermihan 12-16 Ağustos 2009 tarihlerinde gerçekleştirilecek etkinliklere katılım kararı aldılar.

 

Dünya Yamaç Paraşütü Kupası ön ayağı ve Türkiye Şampiyonasının

Organizatörü Tahsin Tekin Türk Hava Kurumu ve Hava Sporları Federasyonlarını ziyaret ederek görüşmelerde bulundu.

 

Tahsin Tekin ilk ziyaretini Türk Hava Kurumu Genel Merkezinde Başkan Yusuf Güngör’ü makamında gerçekleştirdi. Başkan Güngör ile yaklaşık 1 saat 10 dakika görüşen Tahsin Tekin “THK Başkanı Sayın Güngör öncelikle, yarışmaya katılacak yarışmacı sayısının yüksek düzeyde olmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Bunun yanı sıra  Ağustos ayında gerçekleştireceğimiz organizasyona icabet edeceğini bildirdi.” şeklinde konuştu.

 

Türkiye Hava Sporları Federasyon Başkanı da
organizasyonu takip edecek.

Aynı gün öğleden sonra Türkiye Hava Sporları Federasyonunu da ziyaret eden Tahsin Tekin, burada federasyon başkanı Albay Nihat Ermihan, Genel Sekreter Oğuz Çetiner ve Asbaşkan İsmet İçel ile görüştü.

 

Tahsin Tekin, göreve yeni başlayan federasyon yetkililerini tebrik ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. Bayramören’de gerçekleştirilecek yarışmalarla ilgili olarak kendilerine bilgi veren Tahsin Tekin “Bizim Bayramören’de gerçekleştireceğimiz yarışmalar, federasyonun yarışma takvimine girmiş. Yeni yönetim kurulu, başkanları Nihat Ermihan ile birlikte ağustos ayında Bayramören’e gelecekler. Kendilerini misafir etmekten büyük onur duyacağız.” dedi. 

 

Bayramören'e balon gelebilir!

Öte yandan aldığımız bilgilere göre, Türk Hava Kurumu yetkilileri Bayramören'de gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonasının 2. ayağı organizasyonuna büyük önem verdikleri ve Bayramören'in yamaç paraşütü sporunda hızla tanındığına işaret ederek, organizasyon tarihlerinde balon uçuşlarının da gerçekleştirilmesi konusunda bölgeyle ilgili hava tahminleri istedikleri öğrenildi.

 

Bayramören'de hava sıcaklığının +28 ve rüzgarın da ortalama 10 km hızla estiği bir ortamda balonla uçmanın çok farklı bir etkinliğe sahne olacağı düşünülürse, 12-16 Ağustos tarihleri arasında yapılacak organizasyonun ne denli renkli geçmeye aday olduğunu da şimdiden gösteriyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304