banner198

Tuğçe Kandemir Kimdir? Nerelidir ? Kaç Yaşındadır ? Tüm Albümleri

1996 yılında Mersin’ dünyaya gelen Tuğçe Kandemir

Tuğçe Kandemir Kimdir? Nerelidir ? Kaç Yaşındadır ? Tüm Albümleri
banner145

 

1996 yılında Mersin’ dünyaya gelen Tuğçe Kandemir, Eli Türkoğlu ile birlikte çıkardığı ‘’Bu Benim Öyküm’’ şarkısıyla meşhur oldu. Şarkının hem şarkı sözlerini hem de bestesini yapmıştır. Üniversitede okurken yaşadığı bir ayrılık sonucunda hüznü ve üzüntüsünü içine dökerek yazdığı Bu Benim Öyküm şarkısını arkadaş ortamında söylemiş ve arkadaşları tarafından kameraya alınmıştır.

Daha sonra yakın arkadaşları kendisinden habersiz bir şekilde bu şarkıyı sosyal medya da paylaşmıştır. Şarkı, sosyal medyada büyük beğeni yakalamış ve popüler olmaya başlamıştır. Sosyal medyada kısa bir süre içerisinde oldukça popüler olan Tuğçe Kandemir kendi şarkılarını yapıp söylemektedir.  Tuğçe Kandemir YouTube üzerinden seslendirdiği amatör olarak seslendirdiği şarkılarla popüler olmuştur.

Sanatçı Sayfası : https://muzikmp3indir.com/sanatci-2287-tugce-kandemir-mp3-indir

AMATÖR OLARAK ŞARKI SÖYLERKEN BİLE HAYRAN KİTLESİNE SAHİPTİ

Amatör olarak şarkı söylediği yıllarda, Sıfır Tolerans, Sonbahar, Bin Pişman ve Elveda adlı şarkıları söylemiş, milyonlarca izlenme ve beğeni topladı. Rubato adlı müzik grubu ile aynı platformda yer aldı ve Akşam Güneşi adlı parçasıyla dinleyenleri etkilemeyi başardı.

Bu Benim Öyküm adlı şarkısıyla en çok dinlenenler arasına girmeyi başaran Tuğçe Kandemir haftalarca müzik listelerinin başında kalmayı başarmıştır. Edebiyat öğretmeni olan Tuğçe Kandemir, 'Bu Benim Öyküm' dışında, 'Açıldı Kapılar', 'Elveda', 'Sonbahar' ve Oğuzhan Uğur’un doğum gününe hitaben seslendirdiği 'İyi Ki Doğdun Angaralı' seslendirmeleri ile müzik severlerin beğenisini toplamıştır. Youtube video sitesinde seslendirdiği her şarkı milyonlarca dinlenme sayısına sahiptir.

2018 yılında Yanlış ve İçimdeki Sen isimli parçalarını da dinleyicilerine ayrı ayrı sunmuş ve hep olumlu tepkiler almıştır.2019 yılında Gülü Soldurmam ve Yelkovan isimli iki şarkı daha yayınlamıştır. Bu şarkıları da dinleyicileri tarafından çok beğenilmiş ve izlenilmiştir. Hala milyonlarca tık almaya devam etmektedir.

ŞARKI SÖZÜ VE BESTE FABRİKASI

Hem kendine ait eserleri hem de kült şarkılara kattığı muhteşem yorumu ile milyonların severek dinlediği Tuğçe Kandemir her geçen gün popülerliğini arttırıyor. Hiç ünlü olmak gibi bir derdi olmadığını dile getiren Tuğçe Kandemir günümüzde ise sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanmaktadır. Tuğçe Kandemir, Fizy Müzik Ödülleri'nde Yılın En Çok Dinlenen Düet ödülünü "İçimdeki Sen" şarkısıyla Bilal Sonses ile birlikte kazanmıştır.

Single'ları

 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ffbzfb ybgvm
ffbzfb ybgvm - 10 yıl Önce

Bn ce nasil altin kalmadi sacmsluk bu

SIRADAKİ HABER