banner198

Turgay Başyayla Davetsiz Misafirle ekranlara geliyor

Hemşerimiz Turgay Başyayla Samanyolu TV nin hazırladığı gezi programıyla ekranlara geri döndü.

Turgay Başyayla Davetsiz Misafirle ekranlara geliyor
banner145

Bir dönem ses sanatçısı Gülay’la birlikte TRT’de “Sıla Türküleri” isimli programı hazırlayıp sunan hemşerimiz Turgay Başyayla Samanyolu TV’nin hazırladığı gezi-eğlence programıyla ekranlara döndü.

 

Usta türkücü Turgay Başyayla'nın sunduğu ve yapımcılığını Mustafa Savaş'ın üstlendiği "Davetsiz Misafir" bu hafta izleyicileriyle buluştu.

Başyayla programında, yurdumuzun keşfedilmemiş diyarlarını dağ tepe gezerek Anadolu'nun türkü haritasını çıkaracak.  Anadolu'nun birbirinden güzel türküleri ile hareket ve enerji kazanan Başyayla programında yöresel türküleri, yöresel eğlenceleri ve yöresel tatları, o yörenin insanından dinleme fırsatı bulacak. Türkülerin peşinden koşan Başyayla, program boyunca bilmediğimiz türküleri, ezgileri seslendirip ve bu türkülerin çok özel hikâyelerini izleyiciler ile paylaşacak.

Davetsiz Misafir, türkülerin, halayların, zeybeklerin, horonların, geleneksel mutfağımızın gerçek ustaları ve kaynağı olan Anadolu'nun sahiplerine, bu toprakların sakinlerine  misafir olacak.

Turgay Başyayla'nın üstlendiği "Davetsiz Misafir" her Çarşamba saat 22.15'te Samanyolu'nda.


 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER