banner198

TÜRK MİLLETİ KAN AĞLIYOR. 13 ŞEHİT DAHA VERDİK!

Türkiye Kamu-Sen Çankırı İl Temsilcisi Metin Memiş, yaptığı yazılı açıklama ile PKK terörünü lanetledi.

TÜRK MİLLETİ KAN AĞLIYOR. 13 ŞEHİT DAHA VERDİK!
banner145

Türkiye Kamu-Sen Çankırı İl Temsilcisi Metin Memiş, yaptığı yazılı açıklamada "Türk milleti 13 şehit daha verdi. Kan ağlıyoruz" dedi.

 

Metin Meiş'in yazılı açıklaması şöyle;

 

Diyarbakır’ın Silvan ve Kulp ilçeleri kırsalında arama yapan askerlerimizi pusuya düşüren köpek sürüsü; 3’ü uzman erbaş, 10’u er olmak üzere 13 yiğidimizi daha toprağa düşürdü. Aynı saldırıda ikisi ağır olmak üzere yedi askerimiz de yaralandı.

 

12 Haziran Milletvekili seçimlerinden bu yana PKK çetesinin saldırılarıyla verdiğimiz şehit sayısı 24 oldu. İkisi asker üç kamu görevlisi de terör örgütü tarafından kaçırılmış durumda.

 

Yıllardır gencecik evlatlarımızı kurban verdiğimiz terör, her geçen gün azgınlığını ve cüretini artırarak devam ediyor. Terör örgütünün destekçisi bölücü köpekler ise üst üste kopardıkları tavizlerle her geçen zaman daha da şımarıyorlar.

 

Ülkemizi idare edenlerin korkak ve dirayetsiz politikaları sayesinde, Türk Devleti ve Türk Milleti her geçen gün biraz daha mevzi kaybediyor. Bölücü hainler artık gizlemedikleri heveslerini ve planlarını yüksek sesle salyalarıyla zırvalarken, Devletimizi idare sorumluluğunda olanlar, bölücü örgütün taşeronlarıyla müzakere aşkına tutulmuş durumdalar.

 

PKK Bir yandan askerimize polisimize, hem de gündüz gözüne hem de şehir merkezlerinde saldırırken, çocuk katili ele başı Devletle mutabakat imzaladım diyerek deklarasyon yayınlayabiliyor.

 

Kardeşkanı dökülüyor zırvasıyla terörle mücadele unsurlarımızı ve azmimizi rencide eden açılımcılar gelinen vahametin başta gelen sorumlularıdır. Bu zillet sahipleri unutmasın ki: bugün zihinleri bulandırabilirsiniz, idrakleri köreltebilirsiniz; ancak tarih ve milli vicdan sizi en ağır tenkit ve tahkirle yad edecektir.

                                                                                 

Metin MEMİŞ          

Türkiye Kamu-Sen

Çankırı İl Temsilcisi

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER