banner306
banner198

Türkiye Fotoğrafları bölümündeki yerimizi aldık.

Hariciyenin Çankırı Ayıbı başlığıyla verdiğimiz habere konu olan sorun Çankırı Postasının girişimleri sonucu çözüldü.

Türkiye Fotoğrafları bölümündeki yerimizi aldık.
banner145

Çankırı Postası’nın ortaya çıkarttığı ve  “Hariciye’nin Çankırı Ayıbı” başlığıyla verdiğimiz habere konu olan sorun Çankırı Postası’nın girişimleri sonucu çözüldü.

15 Aralık tarihli haberimizde Türkiye Dışişleri Bakanlığı’nın yabancı ülkelerdeki toplam 193 Dış Temsilciliği için hazırlattığı, aynı format ve özelliklere sahip resmi internet sitesinde Türkiye’nin gerek turizm, gerekse değişik konularda bilgilerin verildiği fotoğraf albümü bölümün de 81 il içerisinde sadece Çankırı ilinin yer almadığını dile getirmiştik.  Konuyla ilgili haberimizi manşetten gündeme taşımış ve sorunun çözümü için okuyucularımıza tepkilerini dile getirmelerin istemiştik.

Ve Çankırı Postası’nın gücü bir kez daha meyvelerini verdi ve bizimle temasa geçen Dışişleri yetkilisiyle yaptığımız yazışmalar sonrasında sorun çözüldü. Arşivimizden seçtiğimiz Ercan Şeker, Ethem Yenigürbüz ve Faruk Akbaş’ın çektiği fotoğraf karelerinden oluşan 34 adet Çankırı fotoğrafları bugünden itibaren tüm Dış Temsilcilik Sitelerindeki albüme eklendi.

Haberimizle ilgili duyarlılık gösteren Dış İşleri Bakanlığı web sorumlusuna, konuyu köşesinde irdeleyen yazarımız Bahattin Ayhan’a ve çok sayıda okuyucumuza teşekkürü bir borç biliyoruz.

 Örnek link: http://vasington.be.mfa.gov.tr/PhotoAlbum.aspx

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304