banner198

Türkiyenin Seçkin Hafızları Çankırı ya geliyor

Çanakkale Şehitlerini Anma Gününde Türkiye’nin Seçkin Hafızları Çankırı’ya geliyor.

Türkiyenin Seçkin Hafızları Çankırı ya geliyor
banner145

Çanakkale Şehitlerini Anma Gününde Türkiye’nin Seçkin Hafızları Çankırı’ya geliyor.

 

Çanakkale destanının; bu destanı kanlarıyla yazan 250 bin kınalı kuzunun şehit verilmesi ile yazılan Çanakkale destanının97.yıldönümünde Türkiye’nin seçkin Hafızları Çankırı’ya geliyor.

 

18 Mart 2012 Pazar Günü İlimiz Hasan Fehmi Gökşen Kapalı Spor Salonunda ‘Çanakkale Şehitlerini Anma Günü’ nedeniyle Çankırı Din Görevlileri Derneği ‘KURAN ZİYAFETİ’programı düzenleyecek. Program hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Yaşar Kenger şunları söyledi:” İl Müftülüğümüz ve Çankırı Belediyemizin  katkılarıyla organize edeceğimiz 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ‘KUR’AN ZİYAFETİ’ programına Türkiye’mizin seçkin Hafızlarından İstanbul Süleymaniye Camii İmam-Hatibi Ekrem Nalbant, Eyüp Sultan Camii İmam-Hatibi Metin Çakar ve Kadıköy Zühtü Paşa Camii İmam-Hatibi Adem Karabey katılarak dinleyenlere muhteşem bir Kur’an ziyafeti sunacaklar.İlahi ve kaside dinletisinin de olacağı programın son bölümünde Şehitlerimiz için okunan hatimlerin duasını  İl Müftümüz Arslan Türk  hocamız yapacaklardır.

 

Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Şehitleri için:

“Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i...
Bedr'in arslanları ancak, bu kadar şanlı idi”
. demiştir. Çanakkale destanında ki ruh unutul mamalı.Ve bu yüksek ruh gelecek nesillere en değerli miras olarak bırakılmalıdır.Çanakale de toprağa düşen kınalı kuzuların ruhlarına okunacak olan  Kur’anı dinlemek,Şehitlerimize  fatihalar göndermek için   18 Mart 2012 Pazar günü saat 20.00 ‘da Kapalı Spor Salonunda düzenleyeceğimiz Kur’an Ziyafeti programına tüm halkımızı bekliyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER