banner306
banner198

Uçan Süpürge ikinci kez Çankırı da

Uçan Süpürge Çocuk Gelinler için ikinci kez Çankırı’da

Uçan Süpürge  ikinci kez Çankırı da
banner145

Uçan Süpürge Kadın İletişim ve Araştırma Derneği, 54 ilde Sabancı Vakfı’nın desteğiyle yürütmekte olduğu “Çocuk Gelinler” projesiyle ikinci kez Çankırı’ya geliyor.  

 

Proje kapsamında 21 Haziran Salı günü erken evlilikler temalı bir film gösterimi ve söyleşi düzenlenecek.

 

Uçan Süpürge Kadın İletişim ve Araştırma Derneği‘nin 54 ilde yürütmekte olduğu “Çocuk Gelinler” projesi kapsamında, erken evliliklere karşı kadınların sesini duymak ve duyurmak amacıyla bir film gösterimi düzenleniyor. Film gösterimi ücretsiz olacak.

 

Küçük yaşta ve/veya zorla evlendirmelere dikkat çekmek, bu yaygın sorunun çözümünde toplumsal işbirliği arayışlarını hızlandırmak ve kamuoyunda farkındalık yaratmak amacıyla hazırladığı Çocuk Gelinler projesi Sabancı Vakfı tarafından destekleniyor.

 

Uçan Süpürge ekibi, bu toplumsal sorunun çözümü için bugüne dek Türkiye’nin dört bir köşesinde toplantılar yaptı, yüzlerce kurum ve kuruluş temsilcisiyle bir araya geldi. Şimdi de Çankırı’da erken ve zorla evlilikleri her yaştan kadın ve erkeklerle birlikte konuşmak, tartışmak istiyor.

 

Çocuk Gelinler projesinin film gösterimi ve söyleşisine tüm Çankırı halkını davet eden Uçan Süpürge Kadın İletişim ve Araştırma Derneği’nin Çocuk Gelinler / Film Gösterimi ve Söyleşi”si 21 Haziran 2011 Salı günü Atatürk Kültür Merkezi’nde

Saat: 14.00’te başlayacak.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304