banner306
banner198

Ulusalcılardan Vali Özcana Çirkin İftira

Ulusal Kanal, Vali Vahdettin Özcan’ın makam aracının arızalı olması sebebiyle bindiği diğer araçta Türk bayrağı takmamasını manşetine taşıyarak bir çarpıtma haberin altına imza attı.

Ulusalcılardan Vali Özcana Çirkin İftira
banner145

Toplumu kutuplaştırma adına her fırsatı değerlendiren Ulusal Kanal, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan’ın makam aracının arızalı olması sebebiyle bindiği diğer araçta Türk bayrağı takmamasını manşetine taşıyarak bir çarpıtma haberin altına imza attı.

Mercedes marka makam aracı arızalı olduğu için üzerinde flama direği bulunmayan başka araçla Ilgaz’da ziyaretlerde bulunan Özcan’ı, makam aracına bayrak takmamakla suçlayan ve iddialarını daha da ileri götürerek ‘Validen Bayrak açılımı’, ‘Ziyaretlerinde makam aracına bayrak takmamaya başladı’ cümlelerini kullanan Ulusal Kanal bu ifadelerle Vali Özcan’ı hedef aldı.

2002 Genel seçimlerinde MHP’den milletvekilliği adaylığı bulunan Özcan, 18 Mart Şehitleri Anma günü münasebetiyle Çankırı Garnizon Şehitliğinde  düzenlenen törende, törene katılmayan müdürlere tepki göstermişti. Mazeret beyan etmeden törene katılmayanlar hakkında işlem başlatacağını duyuran Özcan’a çirkin iftira 'bu kadarınada pes' dedirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304