banner306
banner198

Usta kalem Hıncal Uluçtan Çankırıya selamlar...

Spor dünyasının sevilen usta kalemlerinden Hıncal Uluç, Çeşmede yaz tatilini geçiriyor. Usta kalem yazarlarımız Vedat Beki ve İbrahim Zencirci ile görüştü.

Usta kalem Hıncal Uluçtan Çankırıya selamlar...
banner145

Spor dünyasının önde gelen kalemlerinden Hıncal Uluç, Çeşme’de Çankırı Postası yazarları ile bir araya gelerek, Çankırı Belediyespor’u da yakından ilgilendiren mesajlar verdi.

Sağlık nedenleri dolayısıyla uzun bir süredir ara verdiği yazılarına yakın zamanda yeniden başlayan usta ve duayen kalem Hıncal Uluç, Çeşme’de yaz tatilini sakin bir ortamda geçirmenin zevkini çıkarırken, Çankırı Postası yazarları Vedat Beki ve İbrahim Zencirci ile birlikte hoş bir sohbet gerçekleştirdi.

Çeşme’de sıcak bir ortamda gerçekleştirilen kısa fakat bir o kadar doyurucu sohbette Çankırı Belediyespor ile ilgili olarak yaşanan gelişmeleri kısaca aktardığımızda, usta kalem Uluç “Belediyelerin profesyonel liglerde faaliyet göstermesine oldum olası karşıyımdır! Çankırı Belediyesi de böylesi bir hizmetin içerisindeyse kestirmeden bu işlerden çekilmeli ve kulübü şirketleşmeye açacak formülleri hayata geçirmelidir. Futbol, dünya endüstrisinin önemli bir dalı olması nedeniyle bu işler artık çok daha profesyonel kadrolarla yürütüldüğü takdirde başarıyı getirir” dedi.

Çankırı’da TV kanalının olmayışını da hayretle karşılayan usta kalem Uluç “Bir ilin tanıtımını en iyi şekilde o ile ait TV kanalı ya da kanalları gerçekleştirir! Çankırı’da böylesi bir görsel basının olmayışı beni hayrete düşürdü! Umarım Çankırı en kısa zaman içinde bir tv kanalına kavuşur” dedi.

TV KANALSIZ ŞEHİR Mİ OLUR?

Son günlerde yazdığı yazılarda “gazetecilik” ve “haber” üzerine oldukça önemli yazıları kaleme alan Uluç’a “Sayın Uluç, gazeteciliğin en önemli göstergesi nedir?” sorumuza usta kalemden hayli düşündürücü bir yanıt aldık:

“Gazetecilik bugün gelişen teknolojiye karşın, habercilik fonksiyonunu oldukça yitirmiş görünmekte. Teknolojinin gelişim paraleline uygun olarak habercilikte, haber atlatma olayları maalesef çok gerilerde kaldı! Kimse kusura bakmasın bugünkü gazeteciler tembelliğin ötesine geçmiş bir durum sergiliyorlar! Ulusal medyanın bu hali, yerel basının kendisini göstermesi açısından büyük fırsat! Ancak bu çıkışı yapan yerel medya örneklerini de çok fazla göremiyoruz. Yeni haberdar olduğum Çankırı Postası’nın web sayfasını ilk fırsatta inceleyerek, haberciliğinizle ilgili eleştirilerimi sizlere ileteceğim” dedi.

Usta kalem ve özellikle spor camiasının sevilen ismi Hıncal Uluç son olarak “Çankırı’ya düzenlenecek bir organizasyonla davet edilirsem seve seve gelirim! Okuyucularınıza ve Çankırılılara sevgi ve muhabbetlerimi gönderiyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304