banner198

Vakıflar Bankası, Belediyeye maaş promosyonu vermez mi?

Çankaya Belediyesinde yaşanan 1 trilyon 600 milyar liralık maaş promosyonu operasyonu, gündeme Çankırı Belediyesi çalışanlarının bugüne kadar maaş promosyonu almadıklarını ortaya çıkardı!

Vakıflar Bankası, Belediyeye maaş promosyonu vermez mi?
banner145

Ankara/Çankaya Belediyesinde yaşanan “promosyon operasyonu” akıllara Çankırı Belediyesinin çalışanlarının yıllardır bir türlü alamadığı ve hiç mi hiç tanışmadığı “maaş promosyonunu” getirdi…

Çok değil daha 72 saat öncesinde Çankaya Belediyesinde yaşanan ve 1 trilyon 600 milyon liralık “maaş promosyonu” ile ilgili polis tarafından düzenlenen ve 15 kişinin gözaltına alındığı operasyon, bizlere de Çankırı Belediyesi çalışanlarına Vakıflar Bankası Çankırı Şubesi tarafından verilen “maaş promosyonlarının” ne olduğu sorusunu gündeme getirmemize yol açtı!

Yaklaşık 450 personelin çalıştığı ve aylık olarak yaklaşık 600 bin TL’nin ödeme yapıldığı Çankırı Belediyesi çalışanları Başkan İrfan Dinç’in Belediye Başkanlığı döneminde 1 TL dahi “maaş promosyonu” alamadılar!

TAŞLARI DİZELİM... BONUS'U BİLELİM!
Bankaların yıllık ya da iki yılda bir “maaş promosyonu” ödediği günümüzde Çankırı Belediyesinde 6 yıldan bu yana bu konunun gündeme gelmemesi üzerine Çankırı Postası olarak Belediye Başkanı Sayın İrfan Dinç'e şu soruları yöneltiyoruz:

- Çankırı Belediyesi çalışanlarının maaşlarını aldığı Vakıfbank Çankırı Şubesi, belediye çalışanları için “promosyon” ödemiyor mu?

- Şayet Vakıflar Bankası Çankırı Şubesi, Çankırı Belediyesi çalışanlarının maaş promosyonları ödüyorsa, bu para yıllık olarak kaç liradır?

- Çankırı Belediyesinin Vakıflar Bankası Çankırı Şubesinden bugüne kadar (şayet alındıysa) bu para kim ya da kimler tarafından nerelere harcanmıştır?

Sayın Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç; Çankırı Belediyesinde çalışan işçiler ve Çankırı kamuoyu adına sorduğumuz soruları yanıtlarsanız, hem çalışanlar, hem kamuoyu ve hem de bizler mutlu olacağız!

Saygılarımızla...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER