banner198

Vali Özcan Sanayi Tesislerinde incelemelerde bulundu

Vali Vahdettin Özcan Çankırı da bulunan Sanayi Tesisleri ile Spor Tesisleri İncelemelerde bulundu.

Vali Özcan Sanayi Tesislerinde incelemelerde bulundu
banner145

Vali Vahdettin Özcan Çankırı’da bulunan Sanayi Tesisleri ile Spor Tesisleri İncelemelerde bulundu.

Vali Özcan, Kırıker Metal Asansör Sanayi, Kamas Firması, Koç Yapı Grup Sanayi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğünün yeni suni çim sahası ile Çankırıspor Tesislerinde incelemelerde bulundu. İncelemeler esnasında Vali Özcan’a İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Şaban Küçükgümrah eşlik etti.

Kırıker Metal Asansör Sanayi ziyaretleri sırasında işletme sahibi Burak Kırıker ve Enis Kırıker ile işletmeyi tanıttı. Kırıker, İşletmede 50 kişinin istihdam ettiğini ve ayda üç bin  asansör kapısının üretildiğini, yeni yapılacak tesise taşındıklarında üretimin on bin olacağını ve istihdamın ise 2 katına çıkacağını söyledi.

Yeni yapılan tesisi de gezen Vali Özcan,  yemekhane, seminer, konferans ve arge salonunu gezdi ve kendilerini tebrik ederek yeni yatırımın hayırlı olmasını diledi. Fabrika sahibi Enis Kırıker fabrika yolunun asfaltlanması konusunda yardım istedi. Vali Özcan ise bu konuda Karayolları Bölge Müdürüyle görüşeceğini belirtti.

Daha sonra Kamas Firmasının  baza imalathanesine giden Vali Özcan’a işletme sahibi Kadir Karaağaç, ürettikleri ürünler hakkında bilgi verdi. Karaağaç, baza imalat ettiklerini,  çalışan 12 kişi ile ayda bin baza ürettiklerini, Korgun Organize Sanayi Bölgesine taşındıklarında 5 kişi daha istihdam edeceklerini söyledi.

Vali Özcan’ı Koç Yapı Grup Sanayi tesislerinde Mesut Koç ve kardeşi Ferhat Koç karşıladı. İşletme sahibi Mesut Koç tesisler hakkında bilgi vererek  3 adet fabrikalarının olduğunu,  70 e yakın personel istihdam ettiklerini, ürünlerini şehir içi ve yakın illere sattıklarını söyledi. 2005 yılında AB den Pres Kömür fabrikasının modernize edilmesi için 69100 euro aldıklarını belirtti. KUZKA’ya proje hazırladıklarını ve projelerinin kabul edildiğini, proje desteği nedeniyle Vali Özcan’a teşekkürlerini iletti. Vali Özcan, parke taşlarının üretimini de yerinde görerek fabrikadan ayrıldı.

Buradan Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılacak olan yeni suni çim sahasının yapımını incelemeye geçen Vali Vahdettin Özcan; müteahhit kişiye acele etmemelerini ve güzel bir saha için elinizden gelenin en iyisini yapmalarını söyledi.

Son olarak Çankırıspor Tesislerini ziyaret eden Vali Özcan tesislerin oyuncu odaları, banyolarını, dinlenme salonunu, konferans salonunu, teknik ekibin maç strateji salonu ve odalarını gezerek tesise hayran oldu. Kulüp Müdürü ve Teknik ekiple sohbet eden Vali Özcan Çankırıspor için yapılacak olan yeni antrenman tesisinin Belediye Meclisinden geçtiğini ve imzayı attığını ifade etti. Problemin bu şekilde çözüldüğünü söyledi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER