banner198

Vali Uzun: Biz içkiyi yasaklamadık!

Vali Uzun yaptığı açıklama ile içkiyi yasaklamadığını savunuyor ve ilave ediyor: Sadece düzgün içilmesi gerektiğini söyledik!

Vali Uzun: Biz içkiyi yasaklamadık!
banner145

Çankırı Valisi Şemsettin Uzun,  içkiyi yasakladığı yönündeki iddiaları reddederek, yasanın kendisine verdiği düzenleme yetkisini uyguladığını söyledi. 

Çankırı Valisi Şemsettin Uzun, içkiyi yasakladığı yönündeki iddiaları reddederek, yasanın kendisine verdiği düzenleme yetkisini uyguladığını söyledi.

Çankırı Valisi Şemsettin Uzun, Çankırı Lisesini ziyaret ederek burada gönüllü olarak kurs veren Polis Eğitim Merkezi öğrencilerine teşekkür etti. Ziyarette gündemdeki konulara ilişçin açıklamalarda bulunan Vali Uzun, bir tebliğ yayımlayarak halka açık yerlerde ve taşıtlarda içki içilmesinin yasaklandığını, ancak konunun kamuoyuna farklı yansıtıldığını söyledi. Vali Uzun ''Biz içkiyi yasaklamadık, sadece düzgün içilmesi gerektiğini söyledik.'' dedi.

Yasaların kendisine bu konuda yetkiler verdiğini, kendisinin de bu yetkiyi kullandığını ifade eden Uzun, ''Biz yasaların dışında bir şey yapmadık. İçkiyi yasaklamak diye bir şey olamaz. Biz dedik ki, içkinizi düzgün için, içtiğiniz zaman direksiyona oturmayın, etrafı rahatsız etmeyin, nara atmayın. Yasalar bana bunu düzenleme yetkisi verdi ve ben de kullandım.'' şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER