banner198

Ve hatadan vazgeçildi!

Çankırıda müteahhit mi kalmadı haberimiz yankısını buldu.

Ve hatadan vazgeçildi!
banner145

Çankırı’da müteahhit mi kalmadı haberimiz yankısını buldu.

25 mart tarihinde “Memlekette müteahhit kalmamış!” başlıklı haberimize konu olan yeni devlet hastanesi inşaatının eksik kalan bölümleri için yeniden ihaleye çıkılmış ve davet usulüyle yapılacak iş için ‘Çankırı’da bu işi yapacak firma yok!’ denilerek Bayındırlık Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğünden yedi firma ismi istenmesinin Çankırı’daki bir çok müteahhit firma tarafından tepkiyle karşılandığını sayfalarımızda dile getirmiştik

Davet usulüyle Bayındırlık Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğünden bildirilen sekiz firmanın tadilat işi için önerilmesinin ardından Çankırı Postası konuyla ilgili yazışmaları ortaya çıkartmış ve yaptığı istihbaratı çalışma sonrasında Çankırı’da hiçbir firmanın ihale için davet edilmediğini öğrenmişti.

Bu gelişmeler ışığında Sağlık Bakan Recep Akdağ’ın yanında Çankırılı beş firmanın ihaleye davet edildiğini söyleyen AK Parti İl Başkanı Av. İdris Şahin’e sayfamızdan seslenmiş ve davet edilen beş firmayı belgeleriyle açıklamasını istemiştik.

Ve hatadan vazgeçildi!

AK Parti İl Başkanı Av. İdris Şahin bu çağrımıza kulak vermese de haberimizin şehirde ki yankısı büyük olmuş ve haberimizin ardından apar topar ihale için davet usulünden vazgeçilerek isteyen herkese ihale şartnamesi Bayındırlık İl Müdürlüğünce verilmeye başlanmıştır. Hafta sonuna kadar gerek Çankırı gerek Ankara’dan yaklaşık 25 firma şartnameyi alarak ihaleye girmek için hazırlıklara başlamış bulunuyor.

Çankırı Postasının habercilik başarısın karşısında mutluluğunu dile getiren bir firma sahibi “Keşke bu konu boş yere gündemde hiç yer almasaydı. Konu bu şekilde tatlıya bağlandığı için mutluyuz. Artık şartları uyan her firma ihaleye girebilecek. Böylece ihale ile ilgili çıkacak dedikodu ve suiistimaller de ortadan kalkmış olacak” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER