banner198

Wilconun Karavanı Çankırıdan geçti....

İz Tv ekranlarında yayınlanan Wilconun Karavanı programının bu haftaki durağı Çankırı…

Wilconun Karavanı Çankırıdan geçti....
banner145

İz Tv ekranlarında yayınlanan “Wilco’nun Karavanı” programının bu haftaki durağı Çankırı

10 yıldır Türkiye’de yaşayan yabancı gazeteci Wilco Van Herpen’in sempatik Türkçesi,  iki kıtayı birbirine bağlayan Türk insanın kültürünü, yaşam biçimlerini ve yeme-içme alışkanlıklarını kamuoyuna aktaran üçüncü bir göze dönüşüyor…

Türk kültürü, Türkiye’nin zengin coğrafyası ve Türk mutfağı, Hollandalı gazeteci ve aşçı Wilco’nun gözünden farklı ve sıcak bir anlatımla ekranlara gelirken, “Wilco’nun Karavanı”, Türkiye’deki hayatın renklerinin ve keyfinin yabancı bir gazetecinin gözünden nasıl algılandığına da ışık tutuyor.  Hollandalı gazeteci Wilco, karavanıyla hem geziyor, hem de gezdiği yerlerin kültürünü, doğal güzelliklerini ve yöresel yemeklerini bizlerle paylaşıyor.

İlk bölümü 13 Nisan Salı günü yayımlanan programda ilk olarak Orta Hüyük Yeraltı şehrine giden Wilco, macera dolu Çankırı gezisini iki bölüm olarak ekranlara taşıyor.

Wilco’nun keyif dolu geçen Çankırı macerasını bölümler halinde Çankırı Postası’nın İnternet Tv bölümünden izleyebilirsiniz.  İlk bölümümüzde Hüyük Yeraltı Şehri yer alırken, ikinci bölümde Büyük Başağa gecesi yer alacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER