banner198

Yaran cezası Beyzanura yaradı

Vali Özcan’dan bilgisayar talep eden Beyzanur Mercan bilgisayarına kavuştu.

Yaran cezası Beyzanura yaradı
banner145

Halk günü toplantılarında Vali Özcan’dan bilgisayar talep eden Beyzanur Mercan bilgisayarına kavuştu.

 

Vali Vahdettin Özcan tarafından gerçekleştirilen halk günü toplantılarında kendisinden bilgisayar talep eden Beyzanur’a bilgisayarı, Ziraat Odası Başkanı Nejat Gamzeli tarafından alındı.

 

Geçen hafta İl İdare Şube Başkanları toplantısına katılmayan Gamzeli’ye, Yaren Kültürümüze yakışır bir ceza verdiklerini ve kendisine bu durumu ilettiğimizde “Bizim Kültürümüzde ceza neyse karşılarız” dediğini ifade eden Vali Özcan, “Ben buradan Sayın Gamzeli’ye teşekkür ediyorum” dedi.

 

Vali Özcan, “ Esasta yardım gizli yapılır. Yani bir elin verdiğini diğeri görmemesi lazım, bu ileriki günlerde faaliyete geçirmeyi planladığımız bir uygulama olduğu için bugün böyle bir organizasyon yaptık” dedi.

 

 

Bu uygulamaların devam edeceğini ve böylelikle milletin milletle kucaklaşmasını sağlayacaklarını belirten Vali Özcan, “Buradan tüm Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcilerine bu durumu iletiyorum” diyerek, STK Temsilcilerine çağrıda bulundu.

 

Ziraat Odası Başkanı Nejat Gamzeli ise “Böyle önemli bir olaya vesile olduğu için Sayın Valimize teşekkür ediyorum. Bilgisayarı Oda olarak değil, ben kendim bizzat aldım. Kızımız güle güle kullansın, inşallah derslerinde daha da başarılı olur, hayırlı olmasını dilerim” dedi.

 

Beyzanur Mercan’ın annesi, “Kızım derslerinde çok başarılı. Vali Bey’e bilgisayarının olmadığını söylediğinde bu konu ile ilgileneceğini belirtmişti. Bugün de bilgisayar Nejat Gamzeli tarafından alınarak kızıma verildi, çok mutluyuz. Sayın Valimize ve Sayın Gamzeli’ye teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER