banner198

Yarınki maçta cezalı ve sakat futbolcumuz yok.

Takımın teknik patronu M. Fahir Genç, gazetemize yaptığı açıklamada ligin ilk serisini kendi sahamızda güzel bir futbol ve 3 puanla kapatmak istiyoruz dedi.

Yarınki maçta cezalı ve sakat futbolcumuz yok.
banner145

Çankırı Belediyespor’un yarın kendi sahasında birinci serinin son maçını Ofspor ile oynayacak. Çankırı Belediyespor’un teknik direktörü M. Fahir Genç “Dört haftadır yükselen bir trendimiz var. Bu trendi yarınki maçta da sürdürmek istiyoruz” dedi.

 

Takımda sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığını belirten teknik direktör M. Fahir Genç “Tek endişem Türk futbolunda genetik bir hastalık olan deplasman zaferi sonrası kendi sahasında istenmeyen sonuçlarla karşılaşmak! Bunu yaşamak istemem” dedi. M. Fahir Genç, Ofspor karşılaşması ile ilgili düşüncelerini Çankırı Postası'na şöyle aktardı:

 

“Birinci serinin son maçını kendi sahamızda oynayacağız. Rakibimiz bugüne kadar oynadığı maçlarda sürekli olarak kapalı savunma oynayarak 90 dakikayı tamamladı. Biz de geçtiğimiz haftayı deplasman galibiyeti ile kapadık. Hiç arzu etmiyorum ama bu galibiyetin getirisi olarak oyuncularımda bir an önce sonuca gitme düşüncesi hakim olursa yarınki maç bizim için sıkıntılı olabilir. Bununla birlikte rakibimizin yarın topla oynama isteği biraz fazla olursa bu da bizim için avantaj olabilir. Ancak benim ve takımımın hedefi yarınki maçtan net bir skorla 3 puanı alarak birinci seriyi tamamlamak. Bunun için futbolun gereği ne ise onu sahada gerçekleştirmenin gayretinde olacağız.”

 

SEYİRCİNİN TRİBÜN DURUMU PEK LEHİMİZE DEĞİL!

Teknik Direktör M. Fahir Genç’e “10 haftalık periyot içerisinde Çankırı Belediyespor taraftarının kendi sahamızdaki katkısı hangi oranda?” şeklindeki sorumuz ise “Taraftarımızın, özellikle takımı ateşleyen taraftarımızın rakip kale arkasında yer alması bana göre büyük avantaj olurdu. Ancak stad içindeki yerleştirmeye baktığımda mevcut durumun bize herhangi bir avantaj sağladığını söyleyemem. Bu durumun da takımımızın lehine olacak şekilde değerlendirilmesi en büyük arzumdur. Bunun yanı sıra bir önceki hafta elde ettiğimiz deplasman galibiyetinin bu haftaya seyirci açısından hayli olumlu yansıyacağını en azından yansıması gerektiğini düşünüyorum” şeklinde cevaplandırdı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER