banner198

Yeni Müdür ezber bozdu!

Yeni görevinde üçüncü tamamlayan İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Akbıyık, Belediye Başkanı İrfan Dinçi makamında ziyaret etti!

Yeni Müdür ezber bozdu!
banner145

Gelenek ve göreneklerde değişimi çok farklı yaşamaya başladık galiba! Neden derseniz; bizlerin bildiği göreve yeni atanan kişiye "hayırlı olsun"a gidilir!

 

Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Cemal Akbıyık ayağının tozuyla ezberleri bozdu ve görevinin üçüncü gününde Belediye Başkanı İrfan Dinç'i makamında ziyaret etti!

 

Kendi memleketinde hizmet etmenin çok manalı olduğunu belirten Milli Eğitim Müdürü Cemal Akbıyık “Hizmet süremiz içerisinde benim ve birlikte çalıştığımız insanların asla çatık kaş ve asık suratlı halleri olmayacaktır. Sevgi yumağını oluşturup, kibar ve nazik bir devlet şefkati ile çalışacağız. Birlikte güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum. Çankırı’nın eğitim seviyesini yukarılara çıkartma arzusu içerisindeyim” dedi.

 

Milli Eğitim Müdürü Cemal Akbıyık’a yeni görevinde başarı dileğinde bulunan Belediye Başkanı İrfan Dinç, geride kalan 5 yıl içerisinde Çankırı Belediyesinin eğitime verdiği önemi ve yaptıklarını anlattı. Başkan Dinç şöyle dedi:

 

“Biz görevde olduğumuz müddetçe imkanlar dahilinde Çankırı’daki tüm Okullara eşit bir şekilde yardımcı olduk. Eğitim ve Kültürde tarihe geçecek projelere imza attık. Kabiliyetli çocuklarımızın, Ankara’da işinin üstadı insanlardan kurs almalarını sağladık. Okullarımızdaki öğrencilere Çanakkale turları düzenleyerek ecdadının yazdığı destanı yerinde görmelerini istedik. Öğrencilerimizi tarihimizle alakalı konularda bilgilendirmek için değişik kitaplar bastırarak okullara dağıttık.

Okullarımızın çevre düzenlemeleri ve çeşitli ihtiyaçlarını giderme yolunda gayret göstermenin yanında, öğrencilerimizin daha verimli ders takibi için, okullara projeksiyon cihazı desteği sağladık. Değişik kurslar vermek kaydıyla dershane görevi üstlendik. Eğitim ve motivasyon seminerleri ile öğrencilerimizin sınav öncesi kaygılarını gidermeye çalıştık. Bu hizmetlerimiz çocuklarımızı gelecekte en güzel yerlerde görmek içindir.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER