banner198

Yıldız Özyapı Çankırı da hizmete açıldı

Kale grubunun tüketicilerine çözüm sunmak üzere geliştirdiği yeni mağazacılık anlayışı ile düzenlenen Yıldız Özyapı Bayi bugün açıldı.

Yıldız Özyapı Çankırı da hizmete açıldı
banner145

Kale grubunun tüketicilerine çözüm sunmak üzere geliştirdiği yeni mağazacılık anlayışı ile düzenlenen Yıldız Özyapı Bayi, Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Oktay’ın katılımıyla bugün hizmete açıldı.

 

Erdal Yıldız tarafından Çankırı'ya kazandırılan İç Anadolu Bölgesinin en büyük konsept mağazasının açılışına Vali Vahdettin Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç, CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt ile Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Baro Başkanı Erkan Köroğlu, Müftü Arslan Türk, AK Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, CHP Çankırı İl Başkanı Fikret Tatlıcı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Buğday Pazarı Mahallesi, Başakkent Sitesi’nde hizmet veren Yıldız Öz Yapı Bayi, 800 metrekare alanda Kale Grubu’nun öncü markalarını tüketicilere sunuyor.

Yenilikçi konsept mağaza ve hizmet anlayışını bayilerine de uyguladıklarını ve Türkiye’nin her köşesinde ürün ve hizmetlerini müşterileriyle buluşturduklarını dile getiren Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Oktay “16 yıldan bu yana Yıldız Öz Yapı bayimiz ile Çankırı’da tüketicilere Kale grubu ürün ve hizmetlerini birlikte sunuyoruz. Bütünsel mağazacılık yaklaşımımızla yenilediğimiz Yıldız Öz Yapı’nın, üstün hizmet anlayışıyla bu bölgede fark yaratacağına ve Çankırılılara en iyi şekilde hizmet vereceğine yürekten inanıyorum.” dedi. 

Çankırı’ya yakışır bir mağazayı Çankırılıların hizmetine sunduklarını dile getiren Oktay; “Değişen dünya, değişen Türkiye’ye ayak uydurmak için çalışan Kale grubu, yeni konseptiyle hizmet anlayışını da geliştiriyor. Bu tür mağazalarda hizmet ürünün önüne geçiyor. Ürünlerimizi en iyi şekilde tanıtarak fark yaratacağımıza inanıyorum” dedi.

Kale grubu, Yıldız Özyapı ile Çankırı’ya taşıyan işletme sahibi Erdal Yıldız “17 yıllık ticari hayatımın 16 yılını Kale ailesinin bir ferdi olarak geçirdim ve bu ailenin bir ferdi olmak beni çok gururlandırıyor.” dedi.

-Şahin ve Filiz ayağının tozuyla geldi ve gitti!

Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın mecliste topladığı Ak Parti Gurup toplantısı nedeniyle açılışa yetişemeyen  Ak Parti Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, açılış sonrasında mağazaya gelerek Erdal Yıldız'a hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Çankırı'da  bir kaç saat geçiren Şahin ve Filiz, Meclis oturumuna yetişebilmek için tekrar Ankara'ya döndüler.

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER