banner306
banner198

Kamu Hastaneleri Genel sekreterliğinden açıklama geldi!

Kırkevler Mahallesindeki Yeni Hastaneye taşınma işleminin gerçekleştirildiği duyuruldu.

Kamu Hastaneleri Genel sekreterliğinden açıklama geldi!
banner145
Çankırı Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğinden yapılan yazılı açıklamada daha etkin ve daha kaliteli bir sağlık hizmeti sunabilmek amacıyla Kırkevler Mahallesindeki Yeni Hastaneye taşınma işleminin gerçekleştirildiği duyuruldu.

 

Açıklama ‘da şunlara yer verildi:

 

Çankırı Devlet Hastanesinin Aksu Mahallesindeki eski binasında bulunan, Kadın Hastalıkları ve Doğum Servisi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Servisi, Gastroenteroloji Servisi ve Enfeksiyon Hastalıkları (İntaniye) Servisleri, Kırkevler Mahallesinde yapımı tamamlanan yeni hastane binamıza taşınmıştır. 16.01.2015 tarihi itibari ile Aksu Mahallesindeki eski hastane binamızda yataklı servis kalmayacaktır.

 

Aynı zamanda Kırkevler Mahallesindeki yeni hastane binamızda kapsamlı bir hemodiyaliz ünitesi oluşturulmuş olup gelecek hafta içerisinde taşınma işlemleri tamamlanmış olacaktır.

 

Modernize edilen Endoskopi Ünitesi, Hemodiyaliz Ünitesi, Sterilizasyon Ünitesi ve Ultrason Ünitesinin resmi açılışları Ocak Ayı içerisinde yapılacaktır.

 

Çankırı’mıza Hayırlı Olsun.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2015, 06:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandaş
vatandaş - 9 yıl Önce

bu hastanenin kaçıncı açılışı her önüne gelen tekrar tekrar açıyor.zaten hastane çoktan taşınmalıydı.bakan yardımcısı sayın agah kafkas gelip açmadımı burayı

saģlıkcı
saģlıkcı - 9 yıl Önce

Hastane açılmıyor kardeş, yeni yapılan 6 bölüm açılıyor. Aşağıdaki tüm yataklı servisler yukarı taşınmış oluyor.

SIRADAKİ HABER

banner304