banner306
banner198

Ak Parti Meclis üyesi İl Başkanını sert sözlerle eleştirdi!

Ak Parti Meclis Üyesi Mehmet Şahin, Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu'nu sert sözlerle eleştirdi.

Ak Parti Meclis üyesi İl Başkanını sert sözlerle eleştirdi!
banner145
 İl Genel Meclisi Şubat ayı ikinci birleşimine AKP'li Meclis Üyesi Mehmet Şahin'in AKP İl Başkanı Salim Çivitçioğlu hakkındaki sert sözleri damga vurdu.

 

İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda Osman Canbaz başkanlığında yapılan görüşmelerde söz alan Ak Parti meclis Üyesi Mehmet Şahin, sert sözlerle Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu'na yüklendi. Şahin, Çivitçioğlu'nun Şabanözü'de seçimi kazanabilmek için bir plan yaptığını ve plan dahilinde özel idare kaynaklarıyla ilçeye 90 bin lira ödenek gönderildiğini kaydetti.

 

Şabanözüne Ocak toplantısında alınan kararla 90 bin lira ödenek aktarıldığını hatırlatan Şahin, "Biz ilçemize ödenek bulabilmek için çırpınıyoruz. 2  - 3 bin lira için özel İdare Genel Sekreteri Hasan Yıldız'ın önünde takla atıyoruz. Şabanözü'ne gönderilen 90 bin liralık ödenek ise tamamen seçim planı. Salim Çivitçioğlu, seçimi kazanabilmek için ilçeye para gönderttirdi. Ben seçime yakın gönderilen bu para karşıyım. Meclis üyelerimiz şahittir, şimdiye kadar hangi ilçeye böyle bir ödenek aktarıldı? Ben Şabanözü'ne para gitmesine değil, bu adaletsizliğe karşıyım" ifadelerini kullandı.

 

Ak Parti Meclis Üyesinin bu çıkışıyla neye uğradığını şaşıran Meclis Başkanı Osman Canbaz, ödeneğin seçimlerle alakasının olmadığını, ödenek aktarılan projeye 2 yıl önce başlandığını kaydetti. 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2014, 19:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304