banner198

Ak Parti’de büyük ayrılık!

Ak Parti’de belediye başkan adaylarının açıklanmasının ardından parti içinde yaşanan sıkıntıda büyük ayrılıklardan biri daha yaşandı.

Ak Parti’de büyük ayrılık!
banner145
 Ak Parti’de belediye başkan adaylarının açıklanmasının ardından parti içinde yaşanan sıkıntıda büyük ayrılıklardan biri daha yaşandı.

Ak Parti’de Şabanözü Beledi Başkan Aday Adayı olduğu için İlçe Bakanlığı görevinden istifa eden ve aday gösterilmeyen Bahri Nalbant, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Nalbant ve ekibinin Şabanözü'nde MHP aday Mustafa Karakaya'ya destek vereceği öğrenildi.  

 

Nalbant, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2010 yılında banka müdürlüğünden emekli olduğunu, 2011 yılının Aralık ayında da belediye başkanı ve milletvekillerinin isteği ile AKP Şabanözü İlçe Başkanı olarak göreve başladığını anlattı.

 

Görev süresi boyunca kimseyi kırmamaya ve adaletli bir yönetim anlayışı sergilemeye çalıştığını ifade eden Nalbant, "580 olan üye sayısını, bin 450'ye çıkarttık. Ben Ak Parti'nin büyümesi, gelişmesi için gayret ederken, halktan gelen şikayetleri belediye başkanına ilettiğimde, "Sen kimsin, benim işime karışamazsın" tepkisi ile karşılaştım. Mevcut Başkanın 4. kez aday gösterilmesi nedeniyle partimden istifa ediyorum" dedi.

 

Nalbant'ın istifası siyasi kulislere bomba gibi düşerken, Nalbant ve ekibinin Şabanözü'nde MHP aday Mustafa Karakaya'ya destek vereceği öğrenildi.  

 

Şabanözü Belediye Meclis Üyesi İsa Demirci, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Aydoğdu ve çok sayıda partilinin  AKP Şabanözü İlçe Başkanı Mustafa Dülger'e istifa dilekçesini sunduğu bildirildi. 

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2014, 16:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kamil
Kamil - 10 yıl Önce

bunun neresi büyük ayrılık ? adam aday olamayınca topukları yağlamış...

söz gümüşse sukut altın ...
söz gümüşse sukut altın ... - 10 yıl Önce

"İhtiyar amcanı dinler misin, oğlum, Nevruz?
Ne büyük söyle, ne çok söyle; yiğit işde gerek.
Lafı bol, karnı geniş soyları taklid etme;

arıza kamile
arıza kamile - 10 yıl Önce

arıza kamile

ali
ali - 10 yıl Önce

kamil otuz martı bekle ayrılık mı topuk yağla ma mı öğrenirsin

SIRADAKİ HABER