banner198

Ali Osman Atakul Aday Adaylığı için başvurdu

Diş Hekimi Ali Osman Atakul, AK Parti Çankırı Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Yürüyüşünü küheylana benzeten Atakul, “Genel Merkez’in belirleyeceği aday kim olursa olsun küheylanlar gibi koşmaya devam edeceğiz” benzetmesinde bulundu.

banner145

Diş Hekimi Ali Osman Atakul, AK Parti Çankırı Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Yürüyüşünü küheylana benzeten Atakul, “Genel Merkez’in belirleyeceği aday kim olursa olsun küheylanlar gibi koşmaya devam edeceğiz” benzetmesinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, Kadın Kolları başkanı Fatma Öztürk ve çok sayıda yönetim kurulu üyesinin katıldığı adaylık başvurusunda konuşan Dr. Ali Osman Atakul, sekiz yıldır partide çeşitli kademelerde görev yaptığını belirterek aday adaylığı için vaktin geldiğini düşündüğünü ifade etti.

Sorumluluktan kaçamamak için aday olduğunu vurgulayan Atakul,“ Uzun süredir partide görev yapıyorum. Çevremdekilerin bu konuda talepleri oldu. Bende daha fazla uzatmanın anlamsız olacağını düşünerek, başvurumu bugün yapıyorum” dedi.

Atakul , “Bu güne kadar geldiği tüm noktalara tırnaklarını kazıyarak geldiğini dile getirerek, “Bizim kültürümüzde vazife istenmez, vazife verilir. Ama bana bu vazifenin verilmesi için aday adaylığı başvurusunda bulunmam gerekiyordu. Ben başvuruda bulundum. Bundan sonra hayırlısı olsun” diye konuştu.

Daha sonra aday adaylığı müracaatını Salim Çivitçioğlu’na sunan Atakul, İl binası önünde toplanan 250 kişilik destekçilerine bir konuşma yaparak buraya kadar zahmet edip geldikleri için kendilerine teşekkür etti.




Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2013, 02:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Lütfiye
Lütfiye - 11 yıl Önce

yakışır belediye başkanlığına ,hayılrı olur inşallah.

başarılar başkan
başarılar başkan - 11 yıl Önce

sayın başkan... başarılar allah muvaffak etsin

Hasan Sert
Hasan Sert - 11 yıl Önce

osman atakul ancak ve ancak mandirada yetistdigi hayvalari fahir fiyattan satmaktan ve dis cekmekten anlar. o kendi yakinlarinin sorunlarini bile anlamamis ve kucucuk bir gorev verildiginde burnu havalara kalkmis birisidir. aday adayligi ancak ve ancak kendisinin reklami olacaktir. cankirida seni gormek istemiyoruz osman..

KAYA KAYA
KAYA KAYA - 11 yıl Önce

seninkisi büyük cesaret doktor bey.güzelim işin varken hizmete talip olmuşssun.helal olsun sana yolun açık olsun.ve dualarımız seninle...

ismail yıldız
ismail yıldız - 11 yıl Önce

temiz, düzgün ve akıllı birisi.
başarılı olacağına eminim.
allah yolunu ve bahtını açık etsin...

Yoruma Gerek Yok
Yoruma Gerek Yok - 10 yıl Önce

yorum yapılmayacak tek aday varsa oda ali̇ osman atakul"dur. allah yolunu açik etsi̇n. başarili bi̇r dönemi̇n olacağina hi̇ç şüphemi̇z yok. irfan bey den sonra çankiri gerçek bi̇r başkan görecek i̇nşallah...

Çankırı18
Çankırı18 - 4 yıl Önce

İyi ki seçilemedi bu dişçiliginden ne hayır gördük ki başkanligindan görecektik

samuel
samuel - 10 yıl Önce

çankırı'ya temiz bir şekilde hizmet edecek. koltuğunun hakkını verecek bir arkadaş. allah muvaffak etsin...

SIRADAKİ HABER