banner198

Apo’ya düzenlemeye rıza göstermeyiz!

Çankırı Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Yüksel Teke sert çıktı!

Apo’ya düzenlemeye rıza göstermeyiz!
banner145
Çankırı Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Yüksel Teke, kamuoyunda sıkça konuşulan ve Abdullah Öcalan’ın koşullarının iyileştirileceği iddialarına “bölücü başı bebek katili için yapılacak düzenlemeler şehit ve gaziler rıza göstermez” dedi.


Hükümete yüklenen emekli Astsubay Yüksel Teke, “Ne oluyor benim Ülkemin, Türkiye Cumhuriyetinin Bakanlarına? İçişleri Bakanı Efkan Ala "Çözüme katkıda bulunacaksa, Öcalan'ın cezaevi şartlarını iyileştiririz” diyor. Başbakan yardımcısı Yalçın Akdoğan da aynı şekilde bir açıklama yapıyor. Oldu olacak, Yapacağınız düzenleme ile Bölücü başını serbest bırakın. Çözüme katkısı muhakkak olur!” dedi.


Teke açıklamasında şunları kaydetti:

Hafızalar nankördür, Bir hatırlayalım! Ceza evi şartlarında iyileştirme yapmak istediğiniz Bölücü başı, İmralı Canisi kimdir? 27 Kasım 1978 tarihinde Diyarbakır’ın Lice İlçesi Fis Köyünde; Türkiye, İran, Irak ve Suriye Devletlerinin bir kısım toprakları üzerine bağımsız bir Kürt Devleti kurmayı amaçlayan silahlı terör örgütü pkk’nın kurcusudur. Ülkemizde Silahlı eylemlere başladıkları 1984 yılından 2014 yılına kadar10.000 yakın kamu görevlisini Şehit eden,30.000 yakın Kürt ve Türk Vatandaşını öldüren, Devleti Milyon Dolarlar zarara sokan Terör örgütünün lideridir.


15 Şubat 1999 da Kenya’da yakalanıp,28 Nisan 1999 ta Türk Ceza Kanunun 125 Maddesine göre Vatana ihanet suçu gereğince hakkında İdam cezası istenmiştir.29 Haziran1999’da Silahlı terör örgütü kurmak ve yönetmek suçuyla idama mahkûm edilmiştir. Daha sonra cezası Avrupa Birliği uyum yasaları gereğince ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çevrilmiştir.


Şehidin Gazinin Canını ve Kanını vererek bedel ödediği Ülkemde; teröristlere bir çırpıda tanınan hakların, Terör Gazilerine, Kıbrıs ve Kore gazilerine verilmediğini de çok iyi biliyoruz. Devlete kurşun sıkan, Askerimi Polisimi Şehit beni sakat(Gazi) bırakan, Ülkemi bölmeye çalışan teröristte kol kanat açtığınızı da biliyoruz.


Bu vatan için Şehit düşmüş, Gazi olmuş Vatan evlatlarının döktüğü kanlarla suladığı Aziz ve Kutsal Vatan toprakları Kardeşlik, dostluk, barış, analar ağlamasın, Açılım ve barış naraları ile Kirli, Pis, Hain, kişilerin ayakları altında çiğnenirken Yetkililerin ŞEHİT YAKINLARI ve GAZİLERİMİZE bayram müjdesinin ne anlama geldiğini bilimedigimizimi zannediyorsunuz?


Şehit Ailelerinin ve Terör Gazilerinin bu yaptıklarınıza ses çıkarmamaları sizleri cesaretlendirmesin. Tamamen Vatan sevgisi ve edepten dir. Hükümet tarafından Şehit Ailelerine yönelik yapılan düzenleme ve Sosyal haklar sizleri cesaretlendirmesin.


Bende soruyorum Sayın Bakanlara; Hayatlarının baharında Vatanın Bölünmez bütünlüğü uğruna Şehadet Şerbetini içerek iki metre kare toprağın altında yatan Aziz Şehitlerimiz için nasıl bir iyileştirme düşünüyorsunuz?


Evlatlarının Acısına dayanamayarak bu Dünyadan erkenden ayrılmak zorunda kalan Şehit J.Yzb. Erol UYKUSUZ’UN Babası İsmail UYKUSUZ, Şehit J.Asb. Mustafa UÇAR’IN Babası, Bayram UÇAR, Şehit P.Kom. Onb. Mustafa YUSUF’UN Annesi, Şehri YUSUF, Şehit J.Kom. Er Osman ASLAN’IN Annesi Ümmiye ASLAN, gibi Ona yakın Şehit Anne, Babaları için de bir iyileştirmeniz varmı?


Gencecik yaşta Dul kalan Eşler ve Baba sevgisine, Baba şefkatine, Baba kelimesine muhtaç olan yetimler içinde varmı bir iyileştirmeniz?


Allah aşkına yeter artık. Çözüm, çözüm, çözüm. Hükümet olarak bu uğurda her türlü düzenlemeyi bizleri hiçe sayarak yaptınız. Canımız yansa da sabredip bekledik. Artık anlamanız lazım. Bunların amacı barış filan değil. Gördünüz Kobani bahanesi ile bir haftada Ülkeyi ne hale getirdiler. 1984’ten beri Bölgede Kürt Vatandaşlarımıza aynısını kendileri yapmadı mı? Çoluk çocuk, kadın kız demeden insanları bir araya toplayıp üzerlerine binlerce mermi sıkmadılar mı? Evlerinde diri diri yakmadılar mı? Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti olarak sizler Zeytin dalını uzattınız. Birazda onlar barışı istediklerini göstersin, fedakârlık yapsınlar.     


Hele hele bölücü başı bebek katili için yapacağınız düzenlemeler “Allah Muhafaza” Şehit Aileleri, Terör Gazileri ve Ülkesini çok ama çok seven TÜRK HALKI buna rıza göstermez.

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2014, 13:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304