banner306
banner198

Başhekim Topçu’ya sahip çıktı!

Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu, görevinden alınan Çankırı Devlet Hastanesi Başhekimi İsmail Çağatay Topçu’ya sahip çıktı.

Başhekim Topçu’ya sahip çıktı!
banner145
Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu, görevinden alınan Çankırı Devlet Hastanesi Başhekimi İsmail Çağatay Topçu’ya sahip çıktı.


Genel yaın yönetmenimiz Ercan Şeker'e konuşan Salim Çivitçioğlu, Başhekim Topçu’nun görevden alındığını basından öğrendiğinin altını çizdi. Çivitçioğlu, “Bize ne bir şey soruldu, ne de düşüncemiz alındı. Durumun ne olduğu hakkında net bilgi sahibi değiliz. Sayın Bakanımız yurt dışında, geldiğinde kendisi ile görüşüp gelişmelerle ilgili bilgi sahibi olduğumuzda basınla paylaşacağız” dedi.


Başhekimin değişmesi noktasında kendisinde hiçbir düşünce oluşmadığını ifade eden Çivitçioğlu, “Göreve başladığı günden itibaren farklı hizmet anlayışı ile başarısını kanıtladı.  Bu güne kadar hem hasta memnuniyeti hem de personel memnuniyeti açısından kendisini başarılı buluyorum” diye konuştu.   

Öte yandan konuyla ilgili görüştüğümüz Çankırı Milletvekili İdris Şahin, Başhekim Topçu'nun görevden alınmasını basından haber aldığını belirterek konuyla ilgili görüşünü Sağlık Bakanı ile  yapacağı görüşme sonrasında açıklayacağını belirtti. 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2014, 08:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
ali hakan
ali hakan - 10 yıl Önce

peki̇ sayin çi̇vi̇tçi̇oğlu bu baş hekim bu kadar başarılıydı da bu hastanenin rezilliği nedir o zaman bana bunu bi açıklayabilirmisiz

ibrahim okcu
ibrahim okcu - 10 yıl Önce

Cankirinin yetisdirdi yi insanlardan birisi sayin topcu sayip cikalim kolay yetismiyor boyle insanlar

SIRADAKİ HABER

banner304