banner198

Çankırı Milletvekillerine şok protesto!

Ankara Keçiören Necip Fazıl Kısakürek salonunda düzenlenen Hacı Murad-ı Veli anma programında protesto şoku yaşandı.

Çankırı Milletvekillerine şok protesto!
banner145
Ankara Keçiören Necip Fazıl Kısakürek salonunda düzenlenen Hacı Murad-ı Veli anma programında protesto şoku yaşandı.

 

Hınca hınç dolu salonda katılımcılara hitap eden Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz konuşmasını uzattıkça uzattı. Çankırı’da yaptıkları hizmeti anlatan Filiz konuşmasına salonda bulunan bir izleyiciden tepki geldi. Filiz’e tepki gösteren izleyici “Sayın vekilim artık yeter.  Hacı Murad-ı Veli hakkında tek bir cümle söylemediniz. Burası siyaset yapma yeri değil!” diyerek tepkisin dile getirdi. Protestoya salondan alkışlı destek geldi. Filiz bu tepkinin ardından konuşmasını son vererek protestocuya cevap vermeden kürsüden ayrıldı.

 

İdris Şahin Filiz’e arka çıktı!

Daha sonra konuşma yapmak üzere kürsüye davet edilen Çankırı Milletvekili İdris Şahin konuşması sırasında salondan yine aynı ses yükselmesi üzerine “Biz buraya provokasyon yapmaya gelmedik. Çok değerli milletvekilimiz belki kabul edersiniz etmezsiniz ama Eldivan’a dair yaptıklarını anlatmak için geldi. Bizde gecenin bu saatinde Çankırı’dan sizlere selamlar getirdik. Bir davet üzerine buraya geldik. Eğer oradan karşılık bizle söz atışacaksanız, dışarıda bekleyin ben size beş sene içerisinde neler yaptığımızı çok rahatlıkla anlatırım. Ama bugünün manevi atmosferi adına sizinle bu diyaloga girmek yakışık almaz.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2014, 01:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
İbrahim
İbrahim - 9 yıl Önce

geceye katıldım çok güzeldi. milletvekilin gecenin konusu dışına çıkmasını bende hoş karşılamadım.siyasete her yere girmez bihassa manevi bir gecede siyasilerin bulunması güzel ama siyasi konuşmalar doğru değil.

Numan Salut
Numan Salut - 9 yıl Önce

Sayın milletvekili Hüseyin filiz'in çankırıya yaptıkları hizmetleri kimsenin inkar etmeye haddi değil. Buna karşılık böyle bir protestoyla karşılIk bulması tamamen saygısızlık ve terbiyesizliktir.

mustafa erdogan
mustafa erdogan - 9 yıl Önce

Zaddedileceki kiymetli milletvekillerimiz CANKIRI yi ulkenin bir numarali sehri yapmis cikin TURKIYE ye daha millet CANKIRI nin vilayet oldugunu bilmiyorlar bu bunlarin memleketimize yaptigi h İ zmet.

A.Harbi ORTALI
A.Harbi ORTALI - 9 yıl Önce

yorumunuz kişisel saygı sınırlarını aştığı içi onaylanmadı

Ali Rıza Kaya
Ali Rıza Kaya - 9 yıl Önce

mete ılıca geleydin görürdün kime yapıldığını. boş konuşma yapılan hizmete çamur atma. buyur sen yap eldivanda bizde izlemeye gelelim.hacı muradı veli gibi büyük bir zat eldivanla sınırlamaz.

kendisinin yaptıgıda öyle
kendisinin yaptıgıda öyle - 9 yıl Önce

yorumunuz eleştiri sınırlarını aşan cümleler nedeni ile onaylanmamıştır

mete alıca
mete alıca - 9 yıl Önce

yorum yapan kişiler hacı muradi veliyi anma proğramı eldivan da olması lazımdı iki milletvekilimiz konuşmaları sizin hoşunuza gitmedi herhalde şapkanızı öne alın bu gibi programları lütfen eldivanda yapın ankarada kime hitap edildi burada bir nevi propagandanızı yaparken gayet güzel biraz hazmedin beyler

mete alıca
mete alıca - 9 yıl Önce

ali rıza bey sen eldivanlımısında yorum yazıyorsun biz hepsini gördük hemşerim önce eldivan gerisini boşver eldivan da belediye başkanlığını aldınızda ne oldu 7 aydır görüyoz yaptıklarınızı önce eldivanlı konuşsun sen boşuna kafanı yorma oldumu hemşerim

SIRADAKİ HABER