banner198

Çivitçioğlu, “Mhp Erken Teslim Oldu”

Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu, MHP anketine göndermede bulundu.

Çivitçioğlu, “Mhp Erken Teslim Oldu”
banner145
 Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin geçtiğimiz hafta Çankırı ve ilçelerinde yaptığı ziyaretlerin beklenen ilgiyi görmediğini telaşa kapılan İl başkanı Yusuf Naci Bayındır’ın düzmece bir anketle kamuoyuna mesaj verdiğini anlattı.   

 

Ak Parti İl Başkanlığınca düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı’nda konuşan Salim Çivitçioğlu, aday tespiti sürecinde zorlandıklarını ve diğer partiler aday dahi bulamazken kendilerine 55 aday adayının müracaat ettiğini anlattı. Gelinen süreçte çalışacakları en iyi adaylarla yola devam edeceklerini söyledi.

 

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Çankırı ziyareti sonrasında beklenen ilgiyi görememesinin telaşı ile MHP İl Başkanının kamuoyuna yaptırdıkları bir ankette %59 oy almış gibi açıklamada bulunduğunu hatırlatan Çivitçioğlu, “Anket yaptırmış anlıyorum, bizler bakın şunları söylüyorum. Davutoğlu’nun buraya geleceğini Perşembe günü öğrendik. Bu kalabalık iki günde toplandı” şeklinde konuştu.


Çivitçioğlu, “İl Başkanı olmamış bir anket açıklıyor. Onların ilçelerde topladığı kalabalığı da biliyoruz. Bugün burada toplanan kalabalığı da biliyoruz. Anket işte budur! Anketin neticesi 30 Mart’tan sonra ortaya çıkacak. Sayın İl Başkanı 30 Mart’a kadar sabret sonra sonuçları hazmet. ‘Biz Ak Parti’ye bir nisan şakası yapacağız’ diyor. Kendileri hem merkezde, hem de ilçelerde alamayacaklarını il ve ilçelerde kendilerine gösterilen alakadan anladıkları için  şimdi teslim olmalarına üzüldüm” 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2014, 15:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakkımız kutuya sığmaz
Hakkımız kutuya sığmaz - 10 yıl Önce

hadi ordan kukla. 8 ilçeden ancak o kadar mı adam topladınız. millet sizin bizans oyunlarınızı yemiyor artık. hele çankırı hiç yemiyor.

adam gibisin
adam gibisin - 10 yıl Önce

Sen oyle zannet.

Yaren
Yaren - 10 yıl Önce

üfürükten teyyare selam söyle o yare.sizin çankırıda topladığınız kalabalık diğer ilçe ve belde adaylarının götürdüğü kalabalık.sayın devlet bahçeliyi herkez kendi ilçesinde karşıladı aa şaşkın

necip
necip - 10 yıl Önce

sandık açılınca görüsün

cemil
cemil - 10 yıl Önce

bu ne kibir böyle?

çerkeşte hesap vakti
çerkeşte hesap vakti - 10 yıl Önce

sayın başkan aday çokluğu ile övünme adaylarınıza, nasıl yaklaştınız ve davrandınız. ilçe yönetiminin tavırlarını bilmeyen yok birde aday çokluğu sizin başarınız falan zannetme sayın başbakana olan hayranlığın sonucudur siz çankırı ve ilçelerinde ak parti̇yi̇ yaraladınız ve seçimi tehlikeye soktunuz haydi hayırlısı bakalım zaman size hesap zamanı bakalım sayın başbakana nasıl hesap vereceksiniz

kardeş parti
kardeş parti - 10 yıl Önce

bakıyorumda yorumlara hayırdır bu neyin çırpınması arkadaşlar. :)

kemal
kemal - 10 yıl Önce

yazık çırpındıkça batıyorsunuz.daha güneşli günleri anca antalya plajlarında görürsünüz siz.grurla kibirle hiç bir yere varamazsınız.piminiz çekildi az kaldı patlamaya hazır olun.


SIRADAKİ HABER