banner198

Erdal Yıldız, adaylığını açıkladı

İşadamı Erdal Yıldız, Ak parti Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Erdal Yıldız, adaylığını açıkladı
banner145
İşadamı Erdal Yıldız, Ak parti Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Ak Parti İl Binası Toplantı Salonu’nda yapılan aday adaylığı başvurusuna İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, Kadın Kolları Başkanı Fatma Öztürk, bazı meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Yıldız, açılışta yaptığı konuşmada, AK Partinin kurulduğu günden bu yana partinin çeşitli kademelerinde görev yaptığını ve belediye başkanı olarak halka daha iyi hizmet sunmayı hedeflediğini kaydetti.

Çankırı'ya yeni bir enerji kazandırmak istediğini anlatan Yıldız, "Yeni bir düşünce, yeni bir vizyon katabilmek için, Çankırı'yı gelecekte marka bir şehir yapabilmek için, bir Beypazarı, bir Eskişehir örneğini Çankırı'da oluşturabilmek için bu göreve talip oldum. Bu görev bana verildiği takdirde bütün gücümle çalışacağım. 10 yıllık serüvenimiz içerisinde Ak Parti'de dostlarımızla birlikte güzel hizmetler ürettik. 10 yıldır belediye başkanımız gerekli olan her şeyi  yaptı, ama bu saatten sonra yeni bir enerjinin şehre daha büyük bir dinamizm katacağına inanıyorum. Bunun için elimden gelen bütün gayreti göstereceğime söz veriyorum" diye konuştu. 







 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2013, 13:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yuldiz
Yuldiz - 10 yıl Önce

Sayin baskan senin vekil adayi olmani engellemek icin destekleriz defiler ama DR un yanindalar haberin olsun

SIRADAKİ HABER