banner198

Erdal Yıldız, o koltuk büyük bir vebal

Çankırı Belediye Başkan Aday adayı Erdal Yıldız belediye başkanlığı yapanların 2 dönemden sonra koltuğu yeni isimlere bırakmaları gerektiğini belirtti.

Erdal Yıldız, o koltuk büyük bir vebal
banner145
Çankırı Belediye Başkan Aday adayı Erdal Yıldız belediye başkanlığı yapanların 2 dönemden sonra koltuğu yeni isimlere bırakmaları gerektiğini belirtti.


Seçim gezileri kapsamında esnaf ve STK’ları ziyaret eden Çankırı Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Yıldız, ziyaretlerini Çankırı Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (ÇESOB) ve Çankırı Memur – Sen İl Temsilciliği ile sürdürdü.


Yıldız, seçimleri kazanarak Çankırı hizmet etmek istediğini vurgularken, Belediye Başkanı İrfan Dinç’e de üstü kapalı göndermelerde bulundu. Çankırı’nın yeni bir enerjiye ihtiyacı olduğunu ifade eden Yıldız, şunları kaydetti: “Büyük şirketler bile CEO’larını 5 – 6 yılda bir değiştirirler. Çünkü o şirket 6 yıl boyunca o CEO’nun bilgi birikim ve deneyimlerinden yararlanır ve enerjisi azalan CEO’yu şirketinden yollayarak, daha donanımlı bir CEO ile anlaşır. Belediyecilik de böyledir. Bir dönem, en fazla 2 dönemde yapacaklarını yapar, enerjini tüketirsin. Orada daha fazla kaldığında bazı işleri rölantiye almak zorunda kalırsın. Çankırı’nın yeni bir enerji ve yeni bir sinerjiye ihtiyacı olduğuna inanıyorum. Nasip olur ben kazanırsam, benim de enerji m tükendiğinde o koltuğu boşaltmam gerekir”


Çankırı Belediyesi’nin yaptığı projeler ile her zaman övündüklerini ifade eden Yıldız, yıllar önce hayal denilen Güldürcek Projesi’nin hayata geçirildiğini ve şu an çeşmelerden temiz içme suyu aktığını söyledi.


O Koltuk Büyük Bir Vebal!

Çankırı Belediye Başkanlığı koltuğunda oturmanın büyük bir vebal olduğunun altını çizen Yıldız, “Çok önemli 2 ödevimiz var. Birincisi üniversite şehri olduk, kendimizi buna uygun hale getireceğiz. İkincisi ise Tüney’e kurulan OSB’de çalışacak işçilere yaşam merkezi oluşturup sanayisi ile ön plana çıkacak bir kent olacağız. Biz eğer yeni bir yaşam merkezi oluşturmazsak orada çalışan işçiler elbette ki başka yerlerde yaşayacaklardır” dedi.


Yıldız, Çankırı’yı daha yaşanabilir bir kent haline getirecek projelerinin hazır olduğunu sözlerine ekledi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2013, 01:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER