banner198

Fehmi Bölükbaşı partilileriyle buluştu

Milliyetçi Hareket Parti Çankırı Milletvekili Aday Adayı Fehmi Bölükbaşı, adaylık başvurusunun ardından il binasında partilileriyle bir araya geldi.

Fehmi Bölükbaşı partilileriyle buluştu
banner145

 Milliyetçi Hareket Parti Çankırı Milletvekili Aday Adayı Fehmi Bölükbaşı, adaylık başvurusunun ardından il binasında partilileriyle bir araya geldi.

 

Bölükbaşı, gençlik yıllarında Ülkü Ocakları çatısı altında başlayan gönül sevdasının MHP teşkilatlarıyla devam ettiğini ve teşkilatlarda uzun süre çeşitli görevlerde bulunduğunu anlattı.

 

7 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yapan Bölükbaşı, "Bu seçimlerin gerek ülkemiz gerekse bölgemiz ve dünya için ne kadar önem arz ettiği ortadadır. Ülkemiz zor ve sıkıntılı bir süreçten geçmektedir. Gerek iç siyasetteki tıkanmışlık, gerek olumsuz sinyal veren ekonomik durum, gerekse bölgemizdeki istikrarsız yapılanmalar ve İslam coğrafyasındaki akan kan ve gözyaşı 7 Haziran seçimlerini daha da önemli bir hale getirmiştir. İktidarın baskın politikaları sebebiyle toplumsal huzur tamamen bozulmuş, benden olan ve benden olmayanlar diye insanlar ayrıştırılmıştır. Hele adına ‘’açılım süreci’’ diyerek perdelenen ihanet oyunuyla bu güzel vatan bölünmenin ve parçalanmanın eşiğine gelmiştir”  İşte bu ve daha sayabileceğimiz pek çok sebepten dolayı 7 Haziran seçimleri fazlasıyla önem arz etmektedir" dedi.

 

Bölükbaşı, iş dünyasında yaşadığı bilgi, birikim ve tecrübelerini Çankırı'nın sorunlarını çözme noktasında kullanmak istediğini kaydetti.

 

Hayalindeki Çankırı'nın Anadolu’nun en kalkınmış şehirlerinden birisi olduğunu ifade eden MHP'li Bölükbaşı, "Şehrimizin daha yaşanılabilir bir yer olması, hepimizin daha iyi maddi koşullarda yaşaması, çocuklarımızın daha iyi eğitim alması, insanımızın sağlık sorunlarının daha etkin çözülmesi ve ilimizdeki güvenlik sorunlarının en az düzeye indirilmesi Çankırılıların ortak dilekleridir. Sizlerinde desteği ile "İşimiz Çankırı, Gücümüz Çankırı" parolasıyla çıktığımız bu yolda; ekmeğini yediğimiz, suyunu içtiğimiz, havasını soluduğumuz, acı-tatlı hatıralarımızın hafızalarımızdan hiç silinmediği ve her yönüyle kendimizi borçlu hissettiğimiz Çankırı’mıza şerefle hizmet etmeyi Cenab-ı Mevla bizlere nasip etsin İnşallah. Hedefimiz ilimizi gelişmiş iller düzeyine çıkarmak olacaktır. Biliyorsunuz ki Çankırı coğrafi açıdan Başkent Ankara’ya çok yakındır. Ve yine biliyorsunuz ki Ankara’da çok sayıda Çankırılı yaşamaktadır. Ancak tüm bunlara rağmen, Çankırı’nın ne sesi duyulmaktadır ne de Türkiye’nin geleceğinde söz sahibi olmaktadır. Çankırı’nın sesi olacağıma, Türkiye’nin geleceğinde Çankırı’nın söz sahibi olması için, gece gündüz demeden, zaman mefhumu gözetmeden, yorulmak nedir bilmeden çalışacağıma söz veriyorum. Bunun için sizlerden şahsıma görev vermenizi bekliyorum. Bugüne kadar ilimizi mecliste temsil eden değerli milletvekillerimiz şüphesiz çok önemli çalışmalarda bulunmuşlardır; bu bağlamda kendilerinin hizmetleri her zaman takdirle anılacaktır. Ancak, Çankırı’da bugün gençlerimizi hayata küstüren işsizlik, üreticimizin hak ettiği desteği görememesi, ilimizin sosyal ve kültürel alanlardan yoksun bırakılması, gelir seviyemizin gün geçtikçe gerilemesi, hızla ilerleyen göç, daha yapılması gereken çok fazla işimiz olduğunu açıkça ortaya koymaktadır. Bana destek verdiğinizde, sizleri utandırmayacağımı, pişman etmeyeceğimi, unutmayacağımı; sizlerin hizmetkârı, sizlerin sesi, sizlerin gerçek anlamda vekili olacağımı bilmenizi istiyorum" ifadelerini kullandı.

 

Bölükbaşı, sözlerini birlik beraberlik mesajlarıyla ve "Bizimle Yürü Çankırı" sloganıyla tamamladı.

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2015, 01:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
ihsan topal
ihsan topal - 9 yıl Önce

tecrübe yok, bilgi yok birikim yok..

ahmet hacı
ahmet hacı - 9 yıl Önce

siyaset bu ticarete benzemez başkan

SIRADAKİ HABER