banner306
banner198

Filiz'den Çivitçioğlu'na boylu-poslu gönderme!

Ak Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, eski Danışman Ercan Irmak’ın yerine boylu poslu, kalıplı vurunca yıkılmayan bir danışman getirdiğini söyleyerek İl Başkanı Salim Çivitçioğlu’na göndermede bulundu.

Filiz'den Çivitçioğlu'na boylu-poslu gönderme!
banner145
Ak Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, eski Danışman Ercan Irmak’ın yerine boylu poslu, kalıplı vurunca yıkılmayan bir danışman getirdiğini söyleyerek İl Başkanı Salim Çivitçioğlu’na göndermede bulundu.


İl Başkanı Salim Çivitçioğlu ile yaşanan gerginlikle adını duyuran Ercan Irmak'ı değiştirdiğini açıklayan Hüseyin Filiz, Ak Parti İl Danışma Meclisinde yaptığı konuşmayla dikkat çekti.


İl Başkanı Salim Çivitçioğlu ve Belediye Başkanı İrfan Dinç’in yer almadığı toplantıda konuşan Filiz, "İşlerimiz çok yoğun. Eski danışmanımız Ercan Irmak'ı başka bir göreve gönderdik. Çerkeş Belediye Başkan Aday Adayı olan Abbas Akgün'ü kendime danışman olarak aldım. Akgün artık işlerimizde bize yardım edecek. Aynı zamanda boylu poslu, kalıplı bir danışman olsun, vurunca yıkılmasın diye düşündük" dedi.


100. Yıl Kültür Merkezi'nde başlayan toplantıya, AK Parti Çankırı Milletvekilleri Hüseyin Filiz ve İdris Şahin, İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker ile parti teşkilatları ve vatandaşlar katıldı.
 

Divan Başkanlığı'nı Fatma Yıldırım'ın yaptığı toplantının açılışında konuşan İl Başkan Vekili Savaş Yağcı, 10 Ağustos'ta yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ülke için bir dönüm noktası olduğunu ifade ederek, millet iradesinin tecelli ettiğini söyledi.
 

Çankırı Belediye Başkan Vekili Abdulkadir Çelik ise belediye çalışmaları hakkında genişi kapsamlı bilgiler verdi. Belediye olarak eğitim yatımlarını sürdürdüklerini ifade eden Çelik, yeni eğitim-öğretim yılında da eğitim faaliyetlerine destek sağlayacaklarını belirtti.
 

Toplantıda konuşan Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz AK Parti'nin kuruluş sürecinden bugüne dek partide aktif rol oynadığını söyledi.
 

Filiz, 100. Yıl Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Japon Sumitomo Rubber Industries ile Abdülkadir Özcan Otomotiv Lastik AŞ tarafından hayata geçirilen 516 milyon dolarlık lastik fabrikası inşaatının devam ettiğini belirtti.
 

Milletvekili adayı olduğu dönemde halkın yanlış düşüncelere kapıldığını anlatan Filiz, "O dönemlerde vatandaşlar "Ankara'dan gelmez, Çankırı ile ilgilenmez" gibi dedikodulara başlamıştı. Allah'a hamd olsun ki, geçen yıllar sonunda halkımızın bize karşı bakışını değiştirdik. Şimdi çarşıda gezerken, vatandaşlarımız teşekkür etmek için önümüzü kesiyorlar. Bu bizim için büyük bir mutluluk kaynağıdır" dedi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2014, 17:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Erkan K.
Erkan K. - 10 yıl Önce

fiziki kalıbın bir ehemmiyeti yok. önemli olan o kalıbın adamı olmak. kendi il başkanını sataşarak siyaset yapılmaz.

Ah yalan dünyada
Ah yalan dünyada - 10 yıl Önce

Abbas bey sonunda hak ettiği yeri yani layık olduğu mevkii bulmuş.Son derece ufku geniş ve dinamik aynı zamanda çalışkan bir arkadaşımız,hayırlı uğurlu olur inşallah.

Çerkeşli
Çerkeşli - 10 yıl Önce

tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş :)

Gülten
Gülten - 10 yıl Önce

öğretmen olarak kalmadığına yakında pişman olur!

Şaban aksu
Şaban aksu - 2 yıl Önce

Abbas hocanın öğretmenle alakası yok zaten iyi olmuş danışmanlık yapsın yatsin

SIRADAKİ HABER

banner304