banner198

Gayret, Hareketimiz Çankırı için birleştirme hareketidir“

Ak Parti’de adaylık başvurusunda bulunan bir diğer isim harita mühendisi Ahmet Gayret oldu.

Gayret, Hareketimiz Çankırı için birleştirme hareketidir“
banner145

Ak Parti’de adaylık başvurusunda bulunan bir diğer isim de harita mühendisi Ahmet Gayret oldu. Ak Parti'nin Çankırı kurucularından ve kurucu Merkez İlçe Başkanı Harita Mühendisi Ahmet Gayret, aday adaylığı dilekçesini Ak Parti İl Başkanı Celal Kaman’a verdi.

 

Çankırı siyasetinde birleştirici ve uzlaştırıcı bir rol üstleneceği ifade eden Gayret; “2001 yılında bir kuruluş gerçekleştirdiğimizde çok büyük hayallerimiz vardı. O dönemde ailevi sebeplerden dolayı siyasete bir dönem ara vermek zorunda kaldım. Bu dönemde deneyimimizi tekrar ülkemizin ve şehrimizin menfaatine kullanmayı uygun gördük. Siyasetin içinde bir milletvekili yada partinin her hangi bir kademesinde görev almaya hazırız. Bu hareket sadece milletvekilliği amaçlı bir makam meselesi değil, Çankırı için birleştirme hareketidir.” dedi.

Çankırı'da değişik fikir ve jenerasyondan insanları yan yana getirme becerisi ve yetisine sahip olduğuna vurgu yapan Gayret, “Siyasetten uzak kaldığımız dönemde işimiz ve bir takım görevlerden dolayı gereği belli bir çevre ve kültür oluşturduk. Çankırı'da her kesimden insanlarla diyalog halinde olduğumuz için birleştirici bir yapımız olduğunu düşünüyoruz.” dedi.

 

Çankırı’nın "küçük olsun, benim olsun” mantığından kurtulması gerektiğinin altını çizen Gayret, “Daha çok büyüyelim, hep beraber büyüyelim mantığı ile hareket etmemiz lazım. Siyaseti Ankara’ya taşıyıp; halkın içinde yaşayıp, halkın ulaşabildiği bir siyasetçi olmak istiyorum.” ifadelerini kullandı.

İnsanların ulaşılabilir siyasetçilere ihtiyacı olduğunu belirten Gayret, “Biz ulaşılabilir ve çözüm üreten siyaset yapmak istiyoruz. Çankırı’nın birbirini kırarak, küserek siyaset yapmaya hakkı yok. Herkes kişisel kırgınlıklarını bir kenara koyacak ve memleket için yan yana gelecek. Bu bir hizmet yarışı, bu bir savaş değil” diye konuştu.

 

Basın mensuplarına ricada bulunan Gayret, “Diğer adaylarla ilgili bize kişisel sorular sormasınlar. Bizim hepsi arkadaşlarımız, hepsi memleketin insanı. Kişisel hatalar kişilerin kendisini bağlar. Biz bardağın dolu tarafını görmek istiyoruz. Bu görevi bize verirlerse ileriye dönük hesabımız yok. İnsanlar dürüst, hesap verebilir siyasetçi arıyorlar. Biz hesap verilebilir siyaset yapmak istiyoruz.” dedi.

 

İnternet medyasının önemine değinen Gayret, “Kriz ortamını oluşturmadan dengeyi iyi kurarsanız sevinirim. 12 aday adayı yapıcı bir birliktelik kurabilirse, bizleri yan yana getirip hepimizi dinleyebilirseniz, böyle bir yapı oluşursa memlekete de bir faydamız olur.” dedi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2015, 05:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER